asyaa16 Özel hastaneye acilden gidip muayene ücreti verdikten sonra 15 gün içinde tekrar kontrole gittiğinde muayene ücretini Ödeniyormu yine ?
bitanembugram asyaa16 ben gidiyorum odemiyorum ama acili bilmiyorum kan uyusmazligi testi veriyorum o geç çıkıyor bende sonra muyane olarak gidiyorum tekrar
Beyzan asyaa16 acilde ödenen ücret poliklinik ücreti değil acilde yapılan müdahalenin ücreti ise sizden muayeneye gidince ücret alirlae
asyaa16 Gammzze teşekkürler ☺️ peki acilde verilen ücret muayene ücretinden fazla mı oluyor bilginiz var mı.
Mom789 asyaa16 soruya denk geldim normalde muayene 400 verdiğim ozel hastaneye gece acil için gittim sadece muayene kontrol 890 verdim
Beyzan asyaa16 acilde daha az ödeniyor genelde hastanelerin muayene ücretleri 50 TL den başlıyor üst sınır yok şehre hastaneye göre değişiyor ama ortalama kadın doğum ücreti 100 TL civarı
bitanembugram bitanembugram aaa unuttum hamileliğimin en başin da çalışıyordum geç saatte gitmek zorunda kalmıştık eşimle acilden girdik vericez zannettik ama ödemedik