Zero2344 Hamiş annelerim ben 30 haftalık hamileyim ve hemoroid oluştu gebelikte ☹️ hamilelikte hemoroid sorunu yaşayan var mı? Yada önerebileceğiniz birşey var mı?
Sermec27 Zero2344 ben yaşadım ama benimki 4 evreye gelmişti pıhtı atmış kangren olacakmış nerdeyse 5 hafta önce ameliyat oldum ben şükür kurtuldum 34 haftalık hamıleyım
Gunleridag Zero2344 zeytinyağ kesinlikle çok iyi oluyor. Birkaç gün lavaboya girip çıktıkta zeytinyağı uygulasanız faydası olur
Nrsima Zero2344 merhaba canim benim hamilelikten öncesinde bu sıkıntım vardı tabi gebelik ilerledikçe ağrı verdi ısırgan otunu kaynatıp suyunu süzüp posasını havlu kağıda sarıp iliyinca hemoraitin üzerine koyup 10 15 dkk beklettigimde çok iyi geliyo mutlaka dene derim
Mlsa2530 Zero2344 zeytinyağını günde iki kaşık içseniz rahatça çıkmanızı sağlar bi de wc den çıkınca bi iki damla oraya uygulamanız iyi gelebilir bende çıkmadı ama hamilelik baya kabızlık yaptı böyle önledim çıkmasını
mercimekkoftesi1 Ben bi kaç hafta önce yaşadım Allahım bi daha göstermesin felaket kötüydü. Proctolog krem kullandım bi de sıcak suyun içine kantaron yağı döküp içine oturdum. 3 günde falan geçti, ilk yaptığımda ağrısı bayaa azalmıştı. Şimdi yok çok şükür
gulsahgul26 mercimekkoftesi1 kaç haftalıkken oldu acaba sizde bide o baloncuk gibi şey kesin geçtimi acaba
Aybkea06 Sermec27 cok gecmıs olsun. Benim hamileliğim de değil ama öncesinden var bende ameliyat olmak ıstıyorum. Acısı agrısı varmı yada herhangı bır zorluğu? Bılgılendırırsenız sevınırım
Sermec27 Aybkea06 hamileyken oldum ben ameliyatı hamileyken olmak cok daha zor ameliyattan sonra 1 hafta 10 gün tuvalete cıkarken agrı yanma oluyor 10 gün sonra düzeliyor ama
Susamtanem2 Zero2344 çok geçmiş olsun 2. Hamileliğim bayramda yaklaşık 10 gün ağladım ilkkez böyle oldu 19 haftadayim dayanamadım özele gittim ozeldeki Dr yaklaşımını beğenmedim resmen para için operasyona almak istedi sadece krem istedim hamilelere pek onerilmeyen ve tedavi edici özelliği olmayan anesltolu yazmış eczanaden başkanı krem aldım aslında o da makat çatlağı için bir krem yaptığım şeyleri yazayım maalesef kan ve vitamin ilaçlarına ara verdim dönüşümlü kullanmaya başladım onlarda yapıyor bende yedillerike dikkat ediyorum şuan kabızlık yok benim ki ya baskıdan ya acıdan oldu fındık kadar şişti oturunca afedersin resmen koltuğa değdiğini hissediyordum hemen kreme başladık Allah razı olsun eşim sürdü her seferinde o bölgeyi masaj yaparak ufaltmaya çalıştı ben durabildigim kadar durmaya çalıştım onun dışında kabız olmamak için katı beslenmedim kabak yulaf tüketmeye çalıştım Çay kahve baharatlı şeyler yemedim Ekmeği değiştirdim az yedim ya da hiç yemedim Sıcak suya oturmaya korktuğum için her WC sonrası bölgeye ılık su tuttum Düzenli aynı saatte WC gittim ama klozete oturmadim kızımın lazimligini kullandım bu biraz tuhaf bı durum ama klozet aslında sağlıklı değil araştırabilirsiniz ayağıma yükseltici koysam da tam boşaltım saglayamadim çözümü böyle buldum WC çıkmadan önce o bölgeye kantaron yağı ya da zeytinyağı ya da vazelin sürdüm Bol bol yeşil erik ve karpuz yiyorum kayısı ve incir zaten fix Gece gunkurusunu suya koyup her uyandığımda içiyorum en son kayısıları da yiyorum şükür kabız olmuyorum bu meme ağrısına bı de kabızlık ya da makat çatlağim eklense çok daha zor olurdu Rabbim şifa versin
Zero2344 Susamtanem2 çok geçmiş olsun. Bende kabızlık yok rahim büyüdükçe baskıdan oluştu. Çatlak filan da yok sadece şişme var beze şeklinde oda lavaboya gidince aşırı ağrı yapıyor.