Sumus Arkadaşlar 27 haftalık hamileyim vajinamdan sürekli sumuksu yani afedersiniz iki parmağımla sunen bir akıntı oluyor ne olabilir
Kelebeeek Sumus ben 19 haftalık hamileyim tam tarif ettiğiniz gibi geliyor benden ara ara birkaç gün arayla yaklaşık 2 aydır var bende bu bazen hafif sarımsı bazen şeffaf bazen de beyaz oluyor
Canipek7 Sumus bu haftadan sonra başlar canım o tür akıntılar benimde öyle oldu kokusuz rengi farklıysa doktora görün bi kişiden kişiye değişebiliyor
MeryemAsln @Sumus Sizin hafta da erken isterseniz bir acile gidin Açılma vs varsa belki önlem alırlar erken doğum olmaması için
MeryemAsln @Sumus İsterseniz o peçeteyi atmayıp direk onu gösterin doktora Geçmiş olsun şimdiden İnşallah normal akıntıdır
Kygmr Bende de oluyor aynısı 36 dan beri bi sıkıntı olduğunu sanmıyorum nişan olsa hafif renkli olur sancı ve su yoksa bi sıkıntı olacağını sanmıyorum
Sumus Kygmr yok sancı falan zaten doktora sordum bu haftalarda sanmam dedi ben hep evde şortla dururum ustuttugum için olabilir belki
-Papatya33 Kelebeeek evet bende daha yeni hamileyim bende de basladı bir haftadır. Sarımsı ve sümüksü
Sumus Kelebeeek evet aynı sorun galib co k afedersiniz sunuyor o akıntı yani pıhtı gibi bir yapısı var
nazmiyeee Kelebeeek bendede var canım 16 haftalığım bende doktorum sarı yeşil ve kokulu olmadığı sürece sıkıntı yok akıntı çok normal gebelikte dedi
Sumus nazmiyeee akıntınin normal olduğunu biliyordum ama ilk defa sunen cinsten pıhtı şeklinde olduğu için korktum açıkçası