Mutlu56 Arkadaşlar 23+3 haftalığım ayaklarım aşırı derece de şişti sebebi ya da yapmam gereken birşey var mı yardımcı olurmusunuz lütfen…
Serapveminikleri Mutlu56 Dr bildirmen öncelikle çünkü çok erken şişme olmuş ve tuzu kesmek 🙏eğer riskin yoksa hafif yürüyüş ama önce Dr söyleyin
Dvoz1993 Mutlu56 bende 25+1 bugun ilk kez ayak bıleklerimden aşagısı full şişti ayakta uzun sure calısıyorum bıde dun tuzlu yedım cok ona bagladım sısmesının sebebını salı gunu doktor kontrolum var sorucam bakalm ne der
Leylaalin Mutlu56 benim 34 başladı elim ayağım şişmesi sizin ki erken Olmuş sabahları uyanınca oluyor dinlenince iniyor
Mutlu56 Dvoz1993 bende çalışıyorum ayakta çok kaldım çarşamba günü ondan olabilir ama nasıl geçecek hep böyle mi kalacak dr gidicem en kısa zamanda
BusraUras Mutlu56 doktorunuza danışın. Ben şuan 33 haftalık hamileyim. Benim 2 gündür şişmeye başladı bilekten alt kısmı ayaklarımın. Doktorum kan tahlili yaptırdı bir sorun çıkmadı. Tansiyon takibi yaptık onda da sorun olmadı. Tuzlu da yemiyorum asla. Kilo almaya bağlıdır dikkat et kilona dedi. Ama ben fazla kiloda almadım 😅 bizde ki genetik. Anneminde çok ayakta durunca şişerdi ayakları.