sukranipek Elfsndkl benim herşeyi alasım var 😂 herkes ilk üç ay için az bisey al zaten kendini kirletmez diyorlar ama bir türlü içime sinmiyor üç beş parça
Elfsndkl sukranipek ama bebek ilk haftalar çok işiyo ve kusması felan oluyo sürekli değiştirmen gerekiyo o yüzden sen yinede alabildiğin kadar al fazla abartmada çünkü senin bebeğin kışa geliyo tek zibinla durmaz yaz olsa zıbın yeter de
Haticesari35 Benim yaza geldiği için zıbın kısa kollu ve uzun kollu aldım birtane 5 li hastane çıkışı aldm 10 lu hastane cıkısı aldm istiyene hastane cantasında olabilcekleri atarım
sukranipek Haticesari35 baştaki zibinlarin alt üstünü aldım 3 lü bu göğüs pedini sormaya ćekniorum o ne ise yaryor😂😂
sukranipek Elfsndkl eylül çok soğuk olmaz en azından tekirdağ geçen yıl öyleydi benimde daha bir yıllım bitmemiş burda havalar nasıl hiç bilmiyorum eylül ekim sıcak olur diye ilk 3 ay için yazlik alim dedim zibinlar kolulardan aldım 6 tane kısa kollular da 4 tane felan
Munzurrrrr Kızlar babynest seti alan oldu mu nerden aldınız benim çok hoşuma gidiyor görünce kullanışlı olur mu alsam
Haticesari35 sukranipek bana da herkes az al dedi fakat dinlemedim bebek sonucta çok sırt değiştirelebiliyor yogunluk kısa kollu zıbın aldım 8 tane 6 falanda uzun kollu aldm e bebekte çok güzel şeyler var
Munzurrrrr Haticesari35 bir çok kişide gördüm seti öneren yok puset örtüsü emzirme yastığı ve yatağı öneriyorlar
Elfsndkl sukranipek bende kollu zıbın az aldım benim az kaldı doğuma kışın alırım kollu zıbın diye ama çoğunluk kolsuz benimde
Burcu4135 sukranipek eylül ayı bebekler icin soguk bir ay cünkü onlar cok üsüyor. Cokda yazlık almayın. Eylülde dogum yapacagım uzun kollu alıyorum ben.
sukranipek Elfsndkl bende 4 tane sadce 1 aylık kollu zıbın aldım ayriyeten 3 lü alt üst aldım zıbın kollu bugünde yine iki üç kolsuz aldım iki tanede hastane çıkışlık gibi alt üst aldım
sukranipek Haticesari35 valla trend yoldan aldım bir iki parça bugün ikk defa pazardan aldım bır ayına idare etsin ben sonrasında trend yoldan ebebkten sipariş ederim diye düşündüm
Haticesari35 sukranipek pazar dan aldıklarını ayrı yıkat kuzum boyasını diğer kıyftlere geçirebiliyor
sukranipek Haticesari35 simdi yikamiycam son ay yapiyim diyorum en azından hepsi olmasda çoğu şeyini bitrmis olurum diye umud ediyorum