Nuurrslann43 Ilkayy canim benim cok teşekkür ediyorum güzel yorumlarınız beni rahatiyor inşallah guzel güzel evime giderim bebeğimle birlikte 🌹
Ilkayy Nuurrslann43 inşalalh canım kafana takma sitres yapma ben çok ağladım çocuk etkilendi. İycek ekmeği varsa bırakmaz seni canım benim doktorum bizi çok korktun kesin çocuk düşüyor dedik o kanamayı görünce dedi çok şükür 16 haftalık olduk ilk gebeliklerde vücut çocuğu yabancı cisim olarak görebiliyor. Ve vücuttan atmaya çalışabiliyormuş.
Nuurrslann43 Ilkayy o kadar çok ağladım ki bebek kasilmis gerçekten dediğin gibi çok etkileniyor, inşallah canim benim bende sizin gibi sorunsuz şekilde devam ederim çok istiyorum bebeği Allahım nasip eder inşallah
Sarellem Nuurrslann43 ilk haftalarda sık sık kanamam oldu. Özellikle ilk gelen kanamam baya yoğun fazla ve kıpkırmızıydı. ultrasyonda benimde hiç kanama alanım gözükmüyordu. Doktor damar çatlağı flan olabilir dedi. Ama buna ragmen progestan başlandı ilk haftalarda devamlı yattım. Şimdi 22.haftadayız.
Nuurrslann43 Sarellem masallah canım ne güzel darisi bana olsun inşallah bendede öyle yoğun ara ara gelen cok kanama 🌹 cok teşekkür ediyorum tedavi altındayım suan
Sarellem Nuurrslann43 inşallah geçer. İnsanı nasıl bi strese sokuyor çok iyi biliyorum her an birşey olcak korkusu😞 içini ferah tut🌸
Leselis Nuurrslann43 nereden geldiğini biliyor musunuz çünkü benim 26. Haftadayken çok aşırı kanamam olmustu hastaneye gittim bebekte bir şey yoktu sonra idrarimdan geldiğini farkettim ve mesane iltihabı geçiriyordum sizin de kontrol etmeniz lazım
Nuurrslann43 Leselis cok geçmiş olsun canım bendede sebep bulunamadı ama böbreklerime baktırdık yarında ürolojiye gideceğim inşallah güzel sonuçlar alirim 🌹 cok teşekkür ederim
Nuurrslann43 Sarellem aynen öyle icim içimi yiyor ama içimi ferah tutmaya çalışıyorum inşallah canim cok teşekkür ederim 🌹🌸
Selen37 Bende 6 haftadan 8 e kadar süren bir kanama oldu ama hiç kırmızıya dönmedi hep ağrısız ve kahverengiydi. Keseden bebekten kaynaklı değildi hala nerden geldi o 2 hafta bilmiyorum 🙄
Nuurrslann43 Selen37 kılcal damarlarmi çatladı acaba içeride biyerde okumuştum canim insallah sorunsuz gecer 🌹
Selen37 Nuurrslann43 hiç bilmiyorum ki kesede kanama alanı göremedi Dr. Ama şuan geçti şükür 11 haftalığım 🌺
Nuurrslann43 Selen37 benim hala devam ediyor yine hastanedeyim inşallah benimde geçecek güzel düşünüyorum güzel olcak inşallah 🌹🌸