rukiyeeefeee Anneler sizlerde çok sıcaklanıyo musunuz allahım bugün sanki nefes alamadım sıcaktan evdekiler senin dediğin kadar abartılacak sıcak yok diyolar ama ben sıcaktan nefes alamıyorum sanki çok bunalıyorum 33+5 olduk
SudeSelennnn rukiyeeefeee eşim evde uzun koluyla geziyo ben atletle terliyorum bende 39 haftalık oldum hormonlardan kaynaklı diye düşünüyorum
Thutik rukiyeeefeee ah haftamız da duygularımız da aynı 🤯 en son hareket azlığından enerjiyi böyle attığımı iddia etti eşim. Biraz yürüyüş sonra duş gerçekten rahatlattı. Ama gece gündüz sürekli ateş basıyor hep mi yürüyeyim napayım bilemedim 🤷♀️
emiras59 rukiyeeefeee benim haftam düşük daha 21 haftalığım ama donuyorum hala yaz gelmedi Trakya’ya :(
Aslanannesiayse rukiyeeefeee geceleri boynumdan aşağıya doğru ter iniyor ve gündüzleri de evde çırçıplak gezesim geliyor şunu anladım doğrumak için en güzel zaman mış sonbahar bu arada benim Şafak 4 🤗
rukiyeeefeee Thutik beni de ilk defa bugün bu kadar sıcak bastı son bir ay böyle olursa naparım nasıl geçer bu zaman
rukiyeeefeee Thutik inşallah inşallah uzun sürmez zaten çarpıntım ve nefes darlığım var bide bu sıcaklanma daralma var mahfetti beni bugün
rukiyeeefeee Aslanannesiayse valla üçüncü bebeğim bu diğer ikisi Ağustos’ta doğmuştu buna seviniyordum sıcaklar gelmeden doğacak diye benim şansımdan Nisan’da ısınmaya başladı hava normalde hazirana kadar serin olan hava ama diğer iki bebeğimde Ağustos’ta olmasına rağmen bu denli sıcaklanmıyordum ama bunda çok fenayım
Omerhatice rukiyeeefeee bende 33+4um bende aynıyım yaniyoooom diye geziyorum evde esimfr yangın Naciye diyo bana 😂😂😂
leyla_ok rukiyeeefeee Ben bu gün yeni fark ettim.Yani dank etti gibi.Yatamıyorum yatsam kalkamıyorum.Yemek yedikten sonra oturamıyorum.Eğilemiyorum,Nefes alamıyorum elim ayağım sürekli yaniyor ve daha yolumuz var.Ne yapacam bilmiyorum.28+1 😫
kucuktosbik27 rukiyeeefeee sizin gene yeni başlamış ben bütün kış boyu öyleydim şuan günde 3 defa üst değiştiriyorum oturduğum yerde terden sırılsıklam oluyorum doğuma günler kaldı inşallah lohusalık daha fena sıcaklama konusunda ama napalım
Mom54544 rukiyeeefeee Annemlerde biseyim yoktu 17 gün ama dün eve geldim maşallah tabiri caizse don külot gezilcek hava da benim ev keşke gelmeyeydim diyorum 😂😂eşime göre normalmiş anormalsin dedim bugün ki kendi kısın bile tshirtle gezer ama şu sıcağa sıcak demiyo yaa o kadar değil daha ya diyo ya ne alaka su içinde kaldım bak diyorum şaşırıyo Allah Allah sen böyle olmazdın diye ayaklarım cayır cayır yaniyo resmen su icrikce terliyorum buz gibi su icesim bitmiyo
Seymanur0707 rukiyeeefeee çok normal bende sıcağı hiç sevmiyorum bir de alanya da yaşıyorum sıcaklık neyse de nem çok nem😅