Hanımlar çok kötü durumdayım. 25+5 haftalık gebeyim. 4-5 gün önce ara ara sancılanan kapı dişlerimin yanındaki dişim poaça yerken şiddetli hassasiyet oluştu. Sonra ara ara ağrıyodu derken 3 gündür çok acı çekiyorum. Yüzüm dün öğlenden sonra şişmeye başladı dudak yanak burnum gözüme kadar kocaman oldu. Dişçiye gittim antibiyotik verdi hamilelerin kullanabileceği. 12 saatte bir atılıyor. Attıktan 2 saat sonra rahatlıyorum. Etkisi geçerken yine ızdırabı çöküyor. Pazartesiye kanal randevusu aldım. Dhaa önce hiç yaptırmadım oda nasıl bişeydir bilmiyorum anesteziyle yaparlar muhtemelen ama sonra ağrı acı olurmu. Parol atıyorum işe yaramıyor. Birde bu halde çalışıyorum doktorumuda arayamadım ağrım yok diye ama bi anda başlıyo ağrı hastanede mesai bitti arayamamda . Başından böyle şikayetleri geçip daha farklı tedavi uygulanan var mı. Allah rızası için bildiğiniz bişey varsa söyleyin artık ağrıya dayanabilecek gücüm kalmıyo ağlıyorum sürekli elim kolum boşalıyor 😭😭😭 gece ağrıyla uyanıp uyuyamıyorum :(( ))