NurgulZekaiEvrensel Sırada benim Doğum hikayem 🤗 pazartesi günü kızıma kavuştum sezeryan ile bin şükür ama kızım şuan yanımda değil yoğun bakımda kan uyuşmazlığından dolayı hızla ilerleyen sarılık ve nefes alımı hızlı olduğu için kızımı biruni üniversite hastanesine sevk ettiler bu gün mihrimahsız ikinci günüm bu gün gidip kızımı emzirdim ama canımı orda bıraktım geldim sanki daha iki gün daha orda kalacak hepinizden dua bekliyorum kızımı sağ Salim evime getirim 😔
ZeynepDemiraglar NurgulZekaiEvrensel Oyyy allah dayanma gücü versın sana canım ve Analı babalı buyutsun
KezibanUan NurgulZekaiEvrensel canım kızına sağlıcakla kavuş İnşallah şükürler olsun doğmuş 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻 Benimle eşimdede kan uyuşmazlığı var kan uyuşmazlığının böyle birşeye sebep olduğunu hiç bilmiyordum😞
Sema166 NurgulZekaiEvrensel Hayırlı olsun canım inşallah sağlıcakla kavuşursunuz en kısa zamanda bizimde eşimle uyuşmazlığımız var bebeğin babasının kan grubunu aldı sanırım 28 haftada iğne vurulmuşmuydun canım uyuşmazlık için ?
NurgulZekaiEvrensel KezibanUan benim kızım ile kan uyuşmazlığım var rabbim size de göstermesin böyle birşeyi çok zor canı gidiyor insanın
KezibanUan NurgulZekaiEvrensel amin canım 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻😞 nekadar zor olduğunu tahmin edebiliyorum bir an önce kavuşursun yavruna İnşallah 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Nisanurr Canım benim Rabbim tez zamanda kavuştursun meleğini sana kokusundan mahrum etmesin 💙 dualarım seninle Allah’ın izniyle iki gün sonra hemencik alırsın kucağına 😘