Aslanannesiayse marysmom 37+0 bugünkü kontrolümde baya sancı çıktı zaten karnım aşağıya inmişti ve kaç gündür belimden aşağı kramp giriyor
aynurtgaydr benim de sizler gibi oluyordu 35. haftadayim doktorum yalanci sancilar bunlar dedi. bebegin toplanmasi ve karnin sertlemesi yalanci sanci olarak geciyor gercek sancilara hazirlik yapiyor kizlar. bunun akabinde de gercek sancilar olacakmis.
marysmom aynurtgaydr bebek iyi olsun da . İster istemez meraklanıyor insan. Acaba böyle toplanınca nst de sancı çıkıyor mu ?
aynurtgaydr marysmom benim nst de sanci cikmadi pazartesi kontolum var benn de cok merak ediyorum. bebegin hareketlerini kontrol et gunde 10 tekmeyi gecmesi lazim. bununla birlikte kasiktan baslayan bi sancilanma baslarsa ve 5 dk da bir olursa su gelmesi vs hemen uyanik olup gitmek lazim hastaneye.
Ssssss Aslanannesiayse baya sancı dediğiniz değer kaç oluyor mesela? Ben ilk defa dün girdim maximum 40 civarı çıktı sancılar. Kaç olunca ciddi bir sancı var demek oluyor ?
marysmom aynurtgaydr evet haklısın . Bende sayıyorum. Ama insan yine de tedirgin oluyor . Bende cumartesi kontrole gideceğim
Ozge890 marysmom evet bide sancı olunca acaba bebek mi geliyor diye düşünmüyor değilim allahim ya gününde saatinde gelir inşallah
Aslanannesiayse Ssssss valla bende o değerlerden anlamam doktorum öyle dedi baya sancın çıkmış diye ve planlanan tarihten 10 gün öne çekti sezeryanı
DemirleHayat Ssssss nst sanci degeri 10dan baslar 40 a kadar yalancı sanci diye geçer 40dan sonrası gerçek sanci dedi doktorum 😊
Aylayslky marysmom bende 35+2 deyim bende de öyle 4 5 gündür hep sağ tarafta toplanıyor kontrolüm vardi bugün doktor sorun yok dedi nst de sancı da çıkmadı ve pozisyonu almış dedi belki pozisyon aldıkları için bi tarafta toplaniyolardir