esmerrmm Kizlar deet hastanesinde dogum yapinca canta hazirliyormuyuz . Bilgim yokta aliyorlarmi cantayi falan
Mom789 esmerrmm mecbur yani size ilerde pijama terlik kişisel bakım eşyaları bebek kıyafetleri vermeyecekleri icin o sizin sorumluluğunuzda götürmek zorundasın onlarda almak zorunda
Atesbeyinannesi esmerrmm canım ben araştırma hastanesine gidiyorum 35 haftadayım artık doktor doğum çantan hazır değil mi diye sordu canım hatta doğum yapan arkadaşım var 10 gün önce yaptı kız sancıyla gidince ilk çantanı da getirdin mi demişler 😂😂
Selcansahin33 Devlet hastanesi sadece bebeğin mamaya ihtiyacı olursa ona ve hasta bezine destek verir başka hiç bir şey karsılamaz
zk92 Baya eleştirel yaklaşmış arkadaşlar. Ama sanki haklılar, sizi kırmak istemiyorum elbette ama tabiki çanta hazırlayacaksınız. bebeğinizin kıyafetlerini, kendi ihtiyaçlarınızı nr yapacaksınız yoksa 🤷🏻♀️
esmerrmm zk92 kiz.bilmiyom işte arastiriyorum soruyorum 😄 ama aslinda merak ettigim cantami goturuyorlar bavulmu bn bavula biraz utanirimda 😅
zk92 esmerrmm Valla çantaya sığdırabilirseniz ne âlâ, değilse küçük bir valize hazırlayabilirsiniz. Utanılacak bir şey yok herkes öyle yapıyor. Hastane çantası diye aratın forumda ara kısmına konulacak bir sürü şey var. Siz güzelce bir araştırın.
ftmlgz esmerrmm ben küçük boy bavul ve anne bebek çantasına koyacagım her seyımı genelde anneler hep öyle yapıyor