Mrhaba güzel anneler.15 aylık kızım var.27 mart son adetim.Adetim 3-4 gün geciktiğinde test yaptım hamile olduğumu öğrendim.Kanda ilk yaptırdığımda değer 225 çıkmıştı.Bir hafta sonra doktoruma gittiğimde karından ultrosanda kese görünmedi.Alttan bakıldığında kese göründü ve düzgündü.Gebelik boyutu 0.63 mmdi.Gec döllenme olduğunu düşündük.Hersey yolunda gibiyken 2-3 gün kahverengi lekelenmem oldu.Yerlesme kanaması gibi düşünerek progeston fitil kullandım.Fitil kullanmaya devam ettiğimde kesildi 12 günün sonunda yani bugün tekrar kontrole gittik.Suan geç döllenme bile olsa bebek gorunmeliydi dedi doktorumuz.Yine alttan ultrosanla göründü kese.Ve 12 günde kese boyutu 0.83 e yükselmiş ve şekli bozulmuş.Doktoruma güveniyorum %50 den daha az bi şans ama 1 hafta daha bekleyelim dedi.Olaki haftaya bebek görünmezse işlem olacak.Boyle bir durum yaşayan var mi? Resimde yukleyebilirim ultrosan resimlerini.Lutfen fikrinize ihtiyacım var.İlk başta küçük bebeğim var diye istemiyor gibi demeyeyim de tedirgin olmuştum.Suan da çok üzgünüm.