Yuceroglu Nasıl gidiyor kızlar ? Hastane çantamı hazırladım ama kıyafetleri ütülemesi sıcakta fena yordu beni 🙄
Eymenkuzusu Yuceroglu bizde napalim iste uygulamaya gore 9 gun var dogmasi bekliyoruz yalanci sancilar, ayaklar şiş, arada kramplar faln mutluyuz cok sukur. 😅Sicaktada gercekten zor oluyor ütü yapmak. Hayirlisiyla kucagimiza aliriz insallah 😍
Dunyayse Yuceroglu merhabalar kramplar ve uyku hali beni deli ediyor hamileliğin başındaki gibi yastık görmesin gözüm hemen uyumak istiyorum . Kasık ağrım fazla ama belime bugün vurmaya başladı. C.tesi randevum var bakalım ne dicek daha hiç ntsye falan girmedim
Yumurcakk Yuceroglu 31+5 im 4 gün ütü yaptım iyikide yapıp kaldırdım gün geötikce ağırlaştım bi günde bitirme
Yuceroglu Eymenkuzusu yaa siz bitirmişsinizdir hazırlıkları 😁 Sıcakta ayrı bir zor oluyor Sağlıkla gelsinler inşallah 🙏
Cylncyln_01 Eymenkuzusu sancin var kasılmalar çok bugün de nişan mı ne geldi tabi nisansa bilmiyorum tam sarımtırak bir renk böyle afedersin yapışkan gini birşeydi
Yuceroglu Dunyayse bende de var o bel ağrıları 🙄 Az iş yapayım hemen uykum geliyor. Nasıl bitecek bilmiyorum 🙄
Dunyayse Yuceroglu uyuyamaktan iyidir tabi o ayrı ama 😂 odası eşyaları ev temizligim tamam ama çanta olayında nedense tamamlayamiyorum . Tam diyorum bugün yapicm ya biryerim agryo ya uyuyakaliyorum 🙈🙈 çok kilo aldım galiba erken agirlastim. Allah yardimcimz olsunnnn
Dunyayse Yuceroglu herkez diyor bol bol uyu gerçekten doğru kizmamak lazım . Abimin 40 günlük bebgi var coktuler resmen ya karı koca sekilleri değişti uykusuzluktan. Çocuğu carsafta sallıyorlar çok zor
Yuceroglu Dunyayse ya ben de hazırlıkları bitiremiyorum ben de kilo aldım ağırlık geliveriyo hemen😁 Allahın izniyle vakit var ama daha 😁
Hilalylmz58 34 haftayim herrseyini aldim tum hazrliklar btti cok şükür ama daha canta frkan hazrlamafim yikayip utulemedimde sezeryan olcm allah nasip edrse haziran grdiginde yaparm dyrm
Cylncyln_01 Eymenkuzusu Ben son 2 gündür kendimi çok yordun yürüyüş yaparak birde hareket yaptım tahmin ettim birseyler olacağını inanilmaz sancı gelip gidiyor
Eymenkuzusu Cylncyln_01 bende de bi enerji var yerimde duramiyorum dunde baya yürüdum gecede vajinama dogru bicak saplanir gibi agri oldu artik acilmami oluyor noluyosaa