Sinem1991 tgba_58 valla canim hic süt icmeyen ben kutu kutu süt iciyorum ceviz yiyorum:) muzu simdi okudum onuda bol bol yiyeyim😊
Gul2528 Sinem1991 bende 7 haftalıkken karından ultrasonla gorememistik bile bebeği alt ultrasonla zor gördü doktor çok küçük demişti 10 haftalıkken 10 gün küçük olduğunu öğrendim şuan 35 haftaligim hala 10 gün geride geç döllenme olabilir doktorda hiç bir sıkıntı görmedi
Sinem1991 Gul2528 inşallah bendede öyledir canim…carsamba günü ne dicek bakalim..günler gecmiyor resmen
Hiraa Sinem1991 canım kaşar ye bol bol ben cok yedım 2 hafta önde sımdı benımde bende kaşarı kestım kaşar bebege dogru gıdjyo ve cok kılo aldırıyo bebege beslıyo tavsiye ederım sabah ve aksam yemeklerınde kaşar ye ben cok faydasını gordum
Sinem1991 Hiraa çok teşekkür ederim canim, bol bol yemeye bakicam kaşarida👍 ben daha cok süt ceviz yogurt beyaz peynir saniyordum
Hiraa Sinem1991 onlarda yapıyo canım ama kaşar fecı kılo yapıyo bebege gecen hafta 600 gramda bebegım bu hafta 800 gram olmuş doktor dedı yeme yoksa dahada ılerler haftası dedı kestım bende 😘😘
Sinem1991 Hiraa bunu ögrenmem cok iyi oldu cok teşekkür ederim carsamba ikinci kontrolüm o güne kadar kaşar yicem😊👍
Mrvksm Hiç sıkma canını 8 haftalıkken gittim, kese 3 gün gerideydi. Doktor bişey demedi. Dün 12+3 te gittim 3 gün ileri çıktı bu kez 😌 3 e 5 e takılıp canını sıkma hiç. Kısmetimizse nur topu gibi gelir 😍
Irm_brk12 Betuledem adetin duzensizse yumrutalama gününde büyük ihtimal geç oluyor bende de öyle oldu korkma
Sinem1991 Irm_brk12 aslinda düzenli ama bende bilemedim… ya bende minyon tipliyim belki ondandir🤷🏻♀️ 30 sene de 1.60 büyümps bi kadindan ne bekliyor bu doktor:)
Happyasya Sinem1991 bence boşa kuruntu yapmayın, gelişimi açısından yorumlamak için erken bir dönem bence.ben olsam doktorumu değiştirirdim böyle kötüye empoze eden doktorlardan nefret ediyorum
nihalsivas Sinem1991 canim ben de adet tarihime gore 21 ekim ama doktor gec dollneme dedi arada 10 gun oynuyor suan 31 haftaligim gec dollneme oldugu icin oluyor kalbini vs duyduysan sağlıklıysa kokrmana gerek yok cunku doktor benjm adet tarihimi 31 ekim olarak ayrladi oedan kontrol ederek gidiyor herseeyei de uyumlu gidiyorz sende sag saglim alirsin kucagina İnslah
Sinem1991 nihalsivas kiz manyak doktor kalbine bile bakmadi veya bakti ama bana söylemedi.. zaten bana olmasi gerektiginden küçük diyince ben cok kötü bisey sandim biseyde soramadim sonra
Esss58 Sinem1991 baştan beri 1 hafta geride hamileliğim doktorunuz neden ümitsiz konuştu anlamadım benim doktorum gayet normal demişti. Geç döllenme olabilirmiş adetlerim günü gününe düzenli olur hatta ovulasyonla takibime göre bir gafta geri de olmaması gerekiyordu fakat hep bir hafta gerilik var. Gerilik cogalmazsa hiçbir önemi yok canını sıkma canım. 20 haftalık oldum hâlâ bir hafta geride.
Sinem1991 Esss58 umarim bendede öyle olur…hergün dua ediyorum konuşuyorum bebisimle… insallah carsamba ikinci randevuma kadar büyür🤲