Nrsima Kizlar 6 haftalık hamileyim kanamam var doktora gittim az önce bebeğin kalbinin attığını herseyin yolunda olduğunu söyledi iğne verdi ve bol ca dinlenme dedi böyle bsey başına gelip kanaması duran varmi bebeğime bsey olur diye çok korkuyorum 😔
Esrakin Nrsima Benimde 4 gun once gece aynisi oldu canim resmen butun kanim bitmis gibi hisettim 8 hafta 5 gunluk hamileyim acule gittim ve direk yatirdilar 3 gun hastanede yattim durdurdular igne ve fitil verdiler suan hala yatiyorum 1 bucuk ay dinlenceksin dedi bide calisan biriyim anneme geldim o bakiyor dikkat et ilk haftalar cok riskli dedi doktor 3 bucuk ayliga kadae
asyaa16 Nrsima benmde başıma geldi ama kahverengiydi çok yoğundu. Düşük riski olduğunu söyledi iğne yaptılar ve fitil verdiler . Ertesi günü yine kanamam geldi doktora gidicem tekrar.
Asyaayaz1 Doktorunuzu dinleyin o haftada benmde olmuştu istirahat ettiğiniz takdirde düzelecektir geçmiş olsun🌸
Sevdesi Aynı haftada benim de olmuştu doktorun verdiği ilaçları düzenli kullanım ve dinlenin etkisini göreceksiniz bnce ben baya yatmıştır ve saattli kullandım doktorumun verdiği ilaçları çok şükür şuan aksi bı durum yok
Esrakin Nrsima insallah canim sadece dinlen bol bol doktorunla iletisimde ol insallah hepimiz sagsaglim atlatiriz 🤲