Esra_80 Hatice4446 babamız iri ondan sanırsam 😂 Boyluda benim kızce normal düşünüyoruz rabbim gösterirse o günü inşallah 😍🤲 sen peki
Nzlykp Mom789 yaaa nasul olacak bende 32 hastalığım benimde dönmemiş daha bugün gittim hastaneye 🤦🏻♀️🤦🏻♀️😔😔
Mom789 Nzlykp valla bende bilmiyorum nasil donecek yürüyüş yapin diyorlar ama yapamıyorum 24 saat ev temizliyorum egil kalk yerlerde belki ise yarar yarin görcez bakalim 😂
Hatice4446 Esra_80 baş aşağıda ayaklar herhalde yukarıda bazen öyle bi ittiriyoki kaburgama göğüs kafesime doğru batıyor resmen sizden de oluyor mu
Nzlykp endobeybi döndü mü pekii döndüyse neler yaptınız instagram adresimi versem bu konuda yardımcı olur musunuz benim de 32+4 ama dönmemiş çok canim sıkıldı ya dönmezse
Ebru92 Nzlykp benim bebiş 32. Haftada gittiğimde dönmemişti 34. Haftada gittiğimde dönmüştü baş aşağı😊
gullcannn Hatice4446 Evet canım 32 de gittiğimde baş aşağıydı. Ben 30. Haftada döndüğünü hissetmistim zaten. Dün kontrolüm vardı 34+5teyken hala baş aşağı pozisyonunu bozmamış şükür.
Ftmerdm Benimde bugün kontrolüm vardı ilk defa nstye girdik 34+1 iz bebeğim 2000 gr doktorum minyon bi bebek normal dedi sizce nasıl??
gullcannn Hatice4446 Arada oluyor. Ozellikle aşağıya yaptığı baskilarla vs bazen yuruyemez hale geliyorum. Bir yere toplanıyor falan. Dün nst ye girdim sancı çıkmadı. Artik kasılmalar ağrılar normal dedi doktorum
Esra_80 Hatice4446 olmazmı ya 😂ayaklarıyla öyle ittiriyorki göğüs kafesimde tam orda olduğunu biliyorum biraz oturuyorum vuruyorum parmaklarımda geri eski haline alıyor 🤲🥰