Mervenurns Hamişler selam :) cinsiyet kacıncı haftada belli oluyor acaba su anda tam 12+1 iz 29′unda kontrole gideceğim sizce belli olur mu
Mumyy Mervenurns ben 12. haftamda öğrenmiştim Dr kemik yapısına göre kız demişti değişmedi Dr tecrübeli ise biliyor
E-Y Mervenurns Oğlum 13.haftada göstermişti ama 17.haftada kesinleşti pozisyonu uygunsa ve cinsiyetten anlayan bir doktorsa eğer belli olur 😊
Zu_leyha Mervenurns bende daha bugun ogrendim 16+2 erkekti bu zamana kadar hep sırtı falan donüktü görünmuyodu
Asyaayaz1 Kemik yapısına göre söyleyip doğru çıkanlarda var tahmin olarak yanılanlarda ama 14 itibariyle pozisyonu uygunsa bacak arası net gözüküyor 14+1 de söyledi doktorum bu yüzden net olarak
Mervenurns Anldım cok teşekkürler ballar 🙏 bakalım bem görebilecekmiyim :) birde 12.haftada çocuğun zekası İçin test yapacağız dedi o an aklımda tutarım diye not almadım unuttum siz yaptırdınız mı böyle bir test kan verecekmişim sadece
muallimehanimmom5 Mervenurns 2 Li test yapacaktır detaylı ultrason (ense kalınlığı ,burun kemiğine bakıyor detaylı inceliyor ) sonra kan veriyorsunuz bir hafta on gün içinde çıkıyor bende salı yaptırdım 12+2 dim bakalım sonucu bekliyoruz 😇