hanibazen baş, boyun ve bel ağrısı için bitter çikolata (1 paket bitmedi)ve şade nescafe (3 fincan)içtim, bolca su içtim gece olmadan 5 lt bitmişti :) lavabo ve gaz ihtiyacı için kayısı kompostosu ve kayısı suyu içtim bolca yürüyüş yaptım. Yürümeyince gaz sıkıştırıyor ve organlara baskı yapıyor , Gaz çıktı ama lavabo ihtiyacımı bir türlü gideremedim çabucak , kendimi bildiğim için ballı sıcak su içtim ve onu da giderdim bana çok iyi geldi bir bardak bitti ve lavaboya gittim:) zaten bunları yapınca da taburcu olduk çok şükür. Sonda takılırken ya da iğne yapılırken bir acı olmuyor Yani onlara acı denmez bebişi emzirirken bile daha çok acıyor 😂 süt ilk başlarda zor ve az geliyor ama pes etmeyin havlu götürdüm ve sıcak suyla memeleri sildim bolca elimle sağmaya çalıştım az da olsa şırınga ile 2 cc de olsa çektim ve verdim bebeğe aç kalmasın diye. Eve gelince de duşta masaj yaptım humana çayı ve malt içeceği içtim o gün sütüm tamamen geldi. Pes etmeyin hiçbir şey için. Lohusalık aşırı hassas ve duygusal bir dönem çevrenizdeki herkesten size destek olmasını rica edin. Şimdiden güzel ve kolay bir Doğum dilerim:)💜