vi_contes kızlar döngümün 18. günündeyim beyaz akıntı gelmiş camasirima gebe olduğu ay bunu yaşayan var mi ?
Mortaleks1 vi_contes ben bugün öğrendim canım sabah test yaptım pozitifti. Dediğin gibi dün ben de böyle bir post açmıştım normalde adet öncesi beyaz akıntım olmazdı şuan aşırı var. Olabilir yani belirti ama yine de test yapmalı ya da kan vermelisin
ikimelekannesii22 vi_contes bendede var bi kaç gündür beyaz akıntı yumurtlama zamanı olur diye biliyorum ben
Ebru2432 Elif19851985 benim de adetime 2 gun var ara ara o beyaz akintim var hamile olabilir miyim sen nasil oldu ne zaman ogrendin
vi_contes afrasil 10 gün var reglime bilmiyorum ya yumurtlama desem yumurtlama agrisi çekiyorum zaten 1 haftadır ve ayni zamanda 1 haftadir da seffaf akintim geliyor ama belki yeni yumurtluyordum ben yine değerlendireyim
Bfduam vi_contes on gün önce olmuştu benimde adetime ama maalesef yokmuş. Inş seninki bebektendir. Heyecanla güzel haberlerini bekliyorum.
vi_contes afrasil yok bende pcos var o yüzden takvime bakmiyorum ama yumurtma belirtilrtim belirgin oluyor baya ordan anlıyorum 10 gündür zaten belirtiler vardi ondan yumurtlama bitti diye düşünüyorum ama ne olur ne olmaz
Bfduam vi_contes o kadar doğal ki sıkılmam kolay değil bu yıllar, beklemek, gelgit ruh halleri. Inş son bulduğunda unutulacak bugünler.
Bfduam Mortaleks1 hayırlı olsun bebeğiniz şimdiden, inş sağlıkla ilerler. Daha önce adet öncesi geliyor muydu bu kıvamda, renkte? Ve miktarı ne kadar, 1, 2 yemek kaşığı var mı?
Mortaleks1 Bfduam hayır gelmiyordu. Mesela şuan hala devam ediyor 1 kaşık oluyordur günde ama bir iki defa geliyor zaten ama çok yoğun afedersiniz sanki tuvaletimi kaçırmış gibi ıslaklığını hissediyorum
Ebru2432 Bfduam benimde 2 gündür ara ara az az beyaz kati gibi akimtim var adetime 2 gun var sizce bu hamilelik midir
Byzz vi_contes canım beyaz akıntı normalde de geliyor benimde öyle olmuştu ama beyaz akıntım normalinden çok fazlaydi resmem vajinami kaplamıştı aldırış etmedim ama ay sonuna öğrendim ki 4 haftalık hamileymisim 🙂 inş sende yakın zamanda güzel haberi alırsın 🙏
Bfduam Mortaleks1 bu beyaz akıntıyı çok okudum belirti olarak. Kan takibinden sonra hayırlı ilerlemesinide haber verin inş.
Elif19851985 Ebru2432 Ebru2432 adete 1 hafta kala canım.sut kıvamında geliyordu ki benim normalde Akintim olmaz
Bfduam Ebru2432 inş kalbindekidir sebebi canım. Benim adetimden on gün önce sadece bir kez geldi, daha gelmedi, adet olmuştum sonrasında.