Bebekoglueda Merhaba kızlar. Lohusa takımı alıcam ama pijama mı gecelik mi alayım bilemedim. Sezaryen olucam muhtemelen hangisi daha kullanışlı olur. Rahatlık açısından. Tecrübe sahiplerinden yardım istiyorum🙏🏻☺️
Prenses21 Bebekoglueda ben 1 tane pijama takimi aldim hic lohusa takimi fln girismedim normal pijama takimi aldim
canserko Bebekoglueda bende sezeryan olacagım bir tane lcw dan hamile geceliği aldım. İlk gün için. Ertesi günü şortlu pijama takımı giyeceğim, temmuzda dogum
teachervera Bebekoglueda Canım ben trendyol milladan l beden aldm 63 liradan o kadar güzel ki 2 adet pijama takımı. Bir de sezeryan olursa diye çiçekli gecelik aldım 50 liraya bayıldım 💗 ayrıca zaten lohusa beyaz dantelli gecelik aldım fotoğraf için. Trendyoldan bakabilirsin sezeryan için en rahat gecelik diye düşünüyorum
Ays0 Tecrübem yok ilk gebeliğim ama gecelik rahat olacağını düşünüyorum dikis vs konusunda da rahat edersin bence
Elfsndkl Ben 1 tane gecelik 1 tanede pijama takimi aldım canım sezeryan olacağın için pijama takimi dikişlerini çok rahatsız eder
uraluygar Bebekoglueda bende sezeryan oldum. oglumdada 2 tane onden dugmeli pijama takimi almistim. Simdide yine 2 tane ayni tarz pijama aldim. gecelik falan hic giymedim