Hamdos Deniz2961 cnm malesef ki bendede yoktu taki 33 haftaya kadar ondan sonra yavas yavas oldu suan karnim harita gibi oldu o kadar krem yag kullanmama ragmen yani ilerde oluyor maleweff
Elcnerdgn 24haftalığım bende de daha çatlak hiç Yok canım. Fakat bende daha farklı problemler var 2gündür 😒
gokturksmom Ben de 25 haftalığım göğüslerim en başından beri çatladı zaten ama son 2 haftadır kalçamın üzerindeki büyük çatlakları gördükçe moralim bozuluyor bakalım doğurana kadar daha ne kadar çatlayacağım çok üzülüyorum 😔
Nurrrr Semakacan inşallah olmaz cnm ama benim 34 te oldu hemde ikiz şuan 35 im ve küçük çaplı haritaya dönmek üzere ve yok böyle bi kaşıntı öncekilere kasıntı demiyorum hakkateb yırtılıyorum içten
Ilaydakose 28.haftadan sonra birden başladı ve şuan 35.haftadayız harita gibi oldu çatlamayan yerim yok kollarıma kadar çatladım ben.. 😣
fk54 beyzalya bebe yagı ile her gece yağlan anne olmanın en mükemmel tarafı ömrün boyunca on ait izler taşımak
AhmetPelinKl 37. Haftama kadar hiç çatlağım yoktu tam 37+0 da sabah bi uyandım çatlaklar el sallıyordu. 1 gecedeki oldu maalesef. Yoğurt gibi kremler sürdüğüm halde oldu
Denis19 beyzalya göbek deliğin yavaşça kaoaniyo ve orası çatladı sonrası ne olur bilemiyorum hiç bi önlem almıyorum valla eriniyorum bişey sürmeye 🤔😂
kckynssna 23+3 Dün gördüm sol kasığımın altı bacağımda çatlak olmuş bide göğüslerim büyüdüğü için küçük küçük çatlamış, bide diz kapaklarımın arkası çatladı offf 😒😒 mustela kullanıyorum ama çatlayacağı varsa çatlıyor işte 😤