Selinbati Merve212121 ya çok güzel maşallah Bende salı günu gidip gorucem cok merak ediyorum bizde o zaman 18 haftalık olucaz senin kızını görünce daha da heycanlandim🥰🙈
Merveysel15 Merve212121 maşallah Allah bağışlasın sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah Şanlıurfada mı yaşıyorsunuz bende aynı doktora gidiyorum birkaç sorum olacaktı size
Merveysel15 Merve212121 doktorla doğum ücretini konuştunuz mu sezeryan fiyatı ve normal doğum fiyatını ben her gittiğimde soracağım dedim her soruyu sormayı unutuyorum daha randevu günüm bidahaki ay da
Cansu13 Merve212121 ay maşallah 🥰 benimde kızım olacak 25. Haftadayım yüzünü vs. Hiç tam göremedim her gittiğimde kendini asla göstermiyor 🤦♀️
Merveysel15 Cansu13 bizde de durum sizinkinden farklı değil doktora gittik detaylı ultrasona girdik elleriyle yüzünü kapatmıştı göremedik 26 haftalık olduk göremedik 🤷♀️🤷♀️
Cansu13 Merveysel15 yalnz değilmişim 😅😅 böyle daha çok merak ettiyior kendini bana ama gerçekten hep bi umutla gidiyorum ama yok 😂
Merveysel15 Cansu13 doktor bidahaki kontrolde tekrar bakmaya çalışacak yüzüne eğer yine göremezsek artık doğuma görürüz birden😂😂
huma2018 Merve212121 rabimin güzel mucizesi maşallah sübhanallah ❤️her şey nasıl beli ya kafa yapısının boşluğu fln 😊
Cansu13 Merveysel15 benimde sağolsun doktorum yılmadı o konuda her kontrolde baya uğraşıyoruz sağ dön sola dön gezin gel vs. daha sonuç alamadık 😂