balkiz12 Merhaba kızlar babalar günü 20 Haziran kızımız doğmuş olacak .5 temmuzda eşimin doğum günü ben şimdiden hediye düşünmeye başladım bulunduğum ilçede mağaza yok internet üzerinden neler alabilirim sizler ne yapmayı düşünüyorsunuz
BusraUras balkiz12 ben ayakkabı aldım İnternetten skechers marka. Onlarda erken gönderdiler. Eşim hemen giymeye başladı çok memnun kaldı. Çünkü çok rahat bir ayakkabı.
Beyzan balkiz12 önce şuna karar verin ihtiyaci olan bir şey mi almayı seversiniz (tişört ayakkabı gömlek tarzı) yoksa sembolik anlamı olan şeyler mi( örneğin bebeğinizin resminden bir şeyler arabanız varsa araba dikiz aynası süsü tespih hediyelik sitelerinde var bu tarz ürünler ya da baba yazan kıyafetler)
balkiz12 BusraUras ya bende saat aldım saatini kırmıştım gümüş yüzük istiyordu onuda aldım daha önce tişört alıyım diyorum ama işte İnternettede çok bi seçenek yok bilemedim
BusraUras balkiz12 ben eşime tişörtleri mavi ya da polo dan alıyorum. İyi oluyorlar. Tişört alacaksanız. Fikir olsun.
BusraUras balkiz12 ben trendyoldan almıyorum. Kendi mağazasının İnternet sitesinden alıyorum. Trendyolda daha pahalı oluyor birde sahte olma durumu oluyor.