Anne3 Hanımlar hastane için düğmeli kısa kollu pijama takımı alıcam 2 tane . Lohusa takımları hiç iyi değil hoşlanmadım birde evim aşırı sıcak yaz kış onun için kısa kollu düşünüyorum üstünede sabahlık alıcam sizce mantıklı mı yapıyorum 😂
Nurtrky Anne3 mantıklı tabi bida nerde giycen lohusa takımlarını😂 ben suwen den aldım iki tane önü düğmeli gayet güzel
Busraacaglar Anne3 geçen ay doğum yapmış birisi olarak söylüyorum lohusa takımları gereksiz pahalı ben de iki tane önden düğmeli pijama takımı almıştım çokta mantıklı yapmışım
Mumyy Anne3 ben de öyle yaptım trendyoldan kendi markası milladan aldım aşırı güzel penyesi yumuşak esnek gayet güzel oldu ilk gebeligimde lohusa aldım 1 kere giydim verdiğim paraya yazık bunu sonra da giyerim
Sbhtzmn Anne3 ben lcw den lohusa takım aldım efil efil, birde süwenden takım ve gecelik aldım yumusacık bir sürü önü dügmeli denedim ama hepsi yakan cinstendi https://www.suwen.com.tr/p/flamingo-hamile-lohusa-gecelik-pembe-sh21780613l334-3149 bakmak istersen
Nurtrky Anne3 daha almadım emzirme sütyeni alsam mı diyorum ama terlik vs alıcam zaten yok ondan yani
Zeyneptekin Ben trendyolun kendi markasininkileri aldim kisa kollu dügmeli pijama cok güzel kumasi falan cok begendim fiyatida uygun tavsiye ederim