NesibeM31 Merhaba. Doktorum bugün bebeğinin bacak boyuna göre 2 hafta geride, genetik de olabilir özür de dedi. Böyle bir şey yaşayan var mı? Çok merak ediyorum
_biranneadayi NesibeM31 tabiiki başka doktora git. Arkadaşıma doğana kadar down sendromlu olacak dedi doktor hamileliği boyunca zor günler geçirdi ama 2 hafta oldu doğalı maşallah o kadar sağlıklı ki. Yanılabiliyorlar doktorlar. Umarım o da yanılmıştır🤷🏻♀️
Okuryazar Kaçıncı haftadasınız acaba? Bende 25. Haftalıkken 10 gün geriden geliyordu. Doktorum biz kısa olduğumuz için normal dedi ama bende panikledim.
NesibeM31 Okuryazar Okuryazar Ben 31 haftadayım bana da kendi boyunuzdan dolayı olabilir dedi ama garanti veremem dedi Detaylı ultrasona girin dedi ama çocukta bir semptom varsa bile çözümü de yok sadece bilgi edinmek için dedi
Okuryazar İnşallah öyledir. Benim doktorumda size çekmiştir dedi eşim de ben de kısayız. Burada çok okudum benzer durumda olup sadece minyon bir bebek olanları. İnşallah öyledirler🙏🙏🙏
NesibeM31 Okuryazar Evet ben de dünden beri araştırıyorum kimse bir komplikasyon olduğunu yazmamış herkes bebeğim çok sağlıklı doğdu demiş içim rahatladı :)