Asya61 Hsynftm bende aşıdan sonra. 1 haftaya yakın hareketlerini hissedenemistim sebebi aşının ağır gelmesiymiş
Ediz101019 Hsynftm 21+ 2yim bende .aşı oldum hareket ediyor .bi gün çok hareketli diğer gün çok sessiz
Elifkskl Hsynftm 20+3 bebeğim bu ara çok uyuyo usg de bile uyuyordu endişe etme aşı kötü bsy değil benim 2 3 gün hiç hissetmediğim oluyor uyku düzeni kuruyorlarmış bu dönemde ben aşı yı olmadım daha
kucuktosbik27 Hsynftm aşıdan dolayı 2 gün falan hareketlerde azalma oluyor canım ilk aşıda özellikle sonradan normale dönüyorlar endişe etme ☺️
zehranurr Hsynftm aşıyla alakası yok. Hareket anlamında düzensiz haftalardayız zaten. Bazen hissedersin bazen hissetmezsin çok doğal bir şey bu haftalarda
miniginannesi9 Hsynftm iki gün falan ben de hissetmemiştim aşıdan sonra. Ama iki üç gün sonra hala hissetmezseniz sağlık ocağına gidip bı kalp atışını dinlersiniz
Mrymonek Bende uyku düzeni oluşturduklari için diye düşünüyorum bugün asi oldum bende birkaç gün sonra dinlemek için saglikocagina giderim heralde😂 ama hareketler düzensiz olması gayet normalmiş aşının kötü bir etkisi yokmuş yani inşallah sorun olmaz