Nursen ZeynepKara ya aslinda soyle ilk ay yumurtlama doneminde iliski oldu sonra ki adet tarihimden 5 gun once oldu bide ama o ara dollenme olur mu ki bilemedim
ZeynepKara Nursen olmuş olabilir o haberlerin linkini aşağıya bırakıyorum https://www.google.com.tr/amp/www.cumhuriyet.com.tr/amp/haber/saglik/856533/Turkiye_de_bir_ilk..._Hamileyken_bir_daha_hamile_kaldi.html
tubatayfun Benimde ikizlerim olacak allahin izniyle iki tane dusuk yapdim insallah bunlarda bisey olmaz saglikla kucagima alirim
Kuzusunannesi Nursen ablamın da öyle oldu bebek içeride tekrar döllenmiş dedi doktor ikisi de aynı doğdu canım
Selomelo Nursen şuan aynı durumu yaşıyorum haftaya randevum var ve çok merak ediyorum. Doktor boş keseyi kanamayla atabilirsin dedi geçen ay ama hala kanama yok
Nursen ceylanerdem ya soyle 7 haftalikken gittim tek keseydi ve kalp atisi vardi 8 haftalikken kontrolum vardi iki kese goruyorum dedi 15 gun icinde belli olur ikiz mi degil mi bazen boyle olabiliyormus dedi doktorum. Hayirlisi bakalim
Tiredmother ceylanerdem benim ilk ultrasonda görünmedi 7+2 yken aynı kesede iki tane atan minik kalp gördük😍
Nursen Kuzusunannesi insAllah benimde diger kesemde bebis olur. Doktorlar nasil o kadar gec fark etti ve ne dedi aciklama olarak canim
Kuzusunannesi Nursen valla canım bebek bile kendi kendine döllenebiliyor dedi. Tek yumurta ikizi olduğu için diğeri arkaya saklanmış olabilir bu zamana kadar dedi
Nursen Kuzusunannesi bende carsamba gidicem bakalim ne diyecek normalde 15 gun dedi ama dayanamayacagim 😁
Canoss Kuzusunannesi benim de ilk başta hiç görünmedi 12.haftada bir tane daha çıktı saklanmış arkaya sanırım 😊
Kuzusunannesi Nursen eğer ikizse o bi iki ay içinde diğeriyle aynı olur canım inşallah sağ salim kucağına alırsın
1PrensAnnesi Nursen tatlım diğerinin gelişimi az geriden geliyordur❣ Toparlar ama kendni hayırlı olsun inş
Nursen 1PrensAnnesi insAllah oyledir canim. Kaybolan ikiz sendromu varmis nette okudum insAllah oyle birsey degildir.