• Doğum
  • Bebeğimle aynı bedende son gecemiz 😭

Bir kadın midesi bulanınca mutlu olurmuymuş hiç ;geceleri uykusuz kalıp başı ağrıyınca,heryerinde kramplar girip ağrıdan sağa sola dönemeyince nefesi kesilince her kokudan tiksinince, tekme yedikçe mutlu olurmuymuş bir kadın... evet olurmuş annecim Rabbimin seni bana verdiğini öğrendiğim andan itibaren hepsini sevine sevine karşıladım tekmelerini yedikçe mutlu oldum sana kavuşmayı heyecanla bekledim Bugün son gecemiz beraber yarın inşallah sana kavuşuyorum çok heyecanlıyım bi yandan üzülüyorum artık tekmelerini karnımda hissedemiycem diye inşallah sağlıkla seni kucağıma alırım burda hamileliğimi öğrendiğimden beri çok vakit geçirdim hergün gece 12 olmasını iple çektim her yazıyı ayrı bir heyecanla okudum birçok konu hakkında Bilgi sahibi oldum lütfen bana dua edin yarın oğluma sağa sağlim kavuşayım 😘 hepinize şimdiden çok teşekkür ederim inşallah okunan dualar tüm hamilelere sirayet etsin herkesin bebişi sağlıcakla gelsin 🤰
    Dimplesgirll yaaa ama cok duygulandimmmmmm inslallh bizde oglusumla o gunleri gorucez allah sag salim kucagina almayi nasp etsin canim benimmm bundan sonrada canli canli yasiycaksin o duygulari uzulme 😘
      Dimplesgirll yaa gözlerim doldu canım ne güzel anlatmışsın öyle❤️ Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah 🙏 hayırlı kolay doğumlar 😊
        Dimplesgirll ne güzel yazmışsınız. Bütün zorluklara rağmen şikayet etmemek ve mutlu olmak çok güzel. Allah sağlıkla kucağınıza almayı ve büyütmeyi nasip etsin inşallah 😊
          Dimplesgirll Rabbim saglicakla kavustursun yavruna inşallah,konu basligini gorunce bile cok duygulandim ne güzel dile getirmissiniz yasadiklarinizi 😇😍😊
          Bsa amin inşallah evet gerçekten kustukça zorlanıyordum ama bi yandan mutlu oluyordum bebeğim sağlıklı en azından diye bu duyguyu yaşatan Rabbime şükürler olsun
          Dimplesgirll inşallah sağ Salim alırısınız kucağınıza bizim de son haftalarımız bende üzülüyorum ama kucağımızda olacak inşallah 😍😍