a-melis Ankara’da yaşayan varsa hangi hastane hangi doktora gidiyorsunuz önerebileceğiniz doktor ve hastane var mı ?
eslemmesilaa a-melis hacettepeye gidiyorum özel bölüme kadın doğum Murat hocaya cokta memnunum doğumumuda orda yapıcam İnşAllah
_biranneadayi Şehir hastanesini öneriyor herkes. Ben şimdilik sincan cezaevi hastanesine gidiyorum. 32 haftadan sonra Şehir hastanesinde devam edecem. Etrafımda herkes orayı öneriyor doğum için
Jewerly Ozel ya da devlet belirtmemissiniz ben kendi doktorumu soyleyeyim tobb etü hastanesi gökhan tulunay
eslemmesilaa a-melis özele gidicem deseydiniz normal polikliniklere vermiyorlar sıra evt ama özele gecerseniz alıyorlar 158 tl ödüyorum aylık gidiyorum ben
Moorbit Ben de Batuhan Özmen’e gidiyorum. Ankara üniversitesinde Prof ama kendi muayenesi var. 400 TL
Htcysf a-melis 10 ay önce paket almıştık 9500 dü normal dogum ama epidural jel filan 10500 ü bulmuştu şimdi ne kadardır bi bilgim yok
Moorbit a-melis 5500 dediler dün sordum. Ankara üniversitesinde olacaksa. Özel de olacaksa özelde gecelik yatış ücreti veriyormuşuz bide