Nur000 Gamzeyakup kuruyemis, tahin Pekmez, yumurta, süt, kaşar peyniri, yoğurt, muz. Bunları günlük düzenli Bi şekilde tükettim. Bide d vitamini balikyagi magnezyum kullanıyorum. İnşallah sizinde bebeğiniz haftasiyla uyumlu ilerler 🤲
Oztrkesra Bett_blog helal olsun ne demek. İnanın bende hep evdeydim market alışverişi bile onlinedı ama eşim çalışıyordu ve eşimden geçti. Sürekli evde olmak birsey ifade etmiyor yeşillik alana gidin sürekli, orda stres atıp hava almaya çalışın en iyi gelen şey bence bu nacizane fikrim. 🙏🏼❤️
Eminos123 Bett_blog 27+4 ama gelisimi ne durumda bilmiyoru 3 hafta once gitmistim derayliya 900 gram civarindaydi bu aralar da mhrs de randevu bulamiyorum eksik ilaclarimi da artik saglik ocaginda yazdiririm dedim saglikla kavuşalim bebeklerimize 2. Oglumu bekliyoruz
Seyma91 Moorbit doktorunuz bebeğinize önden gidiyor gibi bir şey dedi mi? Biz de 28 de 1454 gramız. 10 gün kadar önde göründüğünü söyledi
Huzurmelegim_28 27 bitiyor doktora gidene kadar nekadr olucak çok merak ediyorumm daha var doktora gitmemize ama sskda randevu bulsamm gidicemm de orda da randevu yokk bekliyorumm bebişim büyüsünn