Mrymmmmmm Kızlar ben 19 haftalık gebeyim. Ama ne bi gebeliğe dair belirti ne bi bebekte hareket ne bi kilo alma hiç bişey yok. Hepsi bitti. Göğüslerim de hassasiyet vardı o bile yok oldu. Haftaya doktora gidicem ama meraklanıyorum bişey mi oldu diye.
Burcu_NFUE Mrymmmmmm göğüs hassasiyeti ilk aylarda oluyor 2. Trimesterde azalıyor zaten . Sık sık hissetmen için daha çok erken ☺️ 23 haftalığım dün akşamdan beri hiç hissetmedim . Telaş edecek bir durum yok bence . Kilo dersen bende 10 kilo verdim
N-h-e123 Mrymmmmmm bende 18+4′üm 2. Gebeliğim. yok erken hissedilir şöyle böyle hep okudum burda neden hareket etmiyor kesin birşey oldu diye üzülüyordum sağlık ocağına gittim çok şükür herşey yolunda . Sizde merak etmeyin herkesin farklı
Gizemis Mrymmmmmm yakınınızda bulunan aile hekimliğiniz sağlık ocağına gidip kalp atışı dinleme yaptırabilirsiniz. Öyle duymuştum. İçinizin rahat etmesi açısından
Mrymmmmmm Burcu_NFUE içimi rahatlattın kuzum allah razı olsun ya. Hiç hamile gibi değilim sanki bu aralar her sey normal. Ondan tedirgin oldum biraz
Mrymmmmmm N-h-e123 çok sağolun ya valla icim bi nebze rahatladı. Hiç hamile gibi değilim bu aralar korkuyorum biraz
N-h-e123 Mrymmmmmm bende aynı işimi gücümü yapabiliyorum artık uyku yok, kilo alımı yok sadece göbek var . Aynı şeyleri yaşıyoruz