Kızlar doktor konusunda Birtek benmi acaba şansız bir insanım yada mahrumiyet bölgesinde oluşum mu etken bilemiyorum Şırnak devlet hastanesine ilkkez gittim kızlar gitmez olaydı. Eve geldim resmen ağladım üzüntüden Dr Adıda verecem Ali onur arzık bu ismi duyduğunuz yerden kaçın
gittik hastaneye eşimle tiroid hastasıyım ben normalde Cizre’de özel muaynehaneye gidiyorum orlardanda pek memnun olduğum söylenemez ama mecburiyet 25 haftalık gebeyim 2 gün sonra 26 olcam neyse devlete gittim ali bey denen şahısa kendisi suratıma bile bakmadı sanki babasını. Malıymış gibi ultrasyon cihazı dokundurdu ne kalp atışı dinletti ne boyunu ne kilosunu söyledi ben sordum kendisine hocam boy kaç onu bilemiyoruz dedi suyu iyi kg kaç dedim 600 e yakın birşey dedi bende kendisine geçen hafta başka doktor 750 gram dedi diye iletince direk bana imkansız öyle olman bilime aykırı 6 aylıkken 750 gram olmak dedi nasıl aykırı onuda anlamadım o zaman sen 6 kg çoçuk doğursun dedi baktım bu sinirlerimi iyice zıplatcak dedim kendisine tsh t3 t4 bakarmısınız onada bakamıyoruz dedi endokrin ve dahiliyeye git dedi hocam size sıra almak zor oldu onlara nasıl alayım şuan endokrin izinde bana nasıl sıra alıyorsan onlarada alırsın dedi sorarım size nasıl doktor bu aldığı parayı kırsalından insanlara böyle davranarak nasıl geçiriyor hadi benim imkanım var bir şekilde özel kliniğe gidiyorum ama ya imkanı olmayan insanlar var ezilmeye mahkummu çok üzüldüm bugün bende paylaşmak istedim