HRKT 27 haftalık kızlar normalde çok hareketli olan bebek 3 gündür hareketlerinde azalma var hiç hareket etmiyor değil tabi ama azaldı tedirgin oldum aynı durumu yaşayan ya da nedeni ni bilen varmı acaba endişeliyim biraz
mlkkk HRKT 25ten sonra hareketleri düzene girer güçsüzde olsa günde en az 10defa hissetmelisiniz hissediyorsanız problem yok pozisyonu değişmiştir sırtını filan dönmüştür o yüzden güçsüz hissediyorsunuzdur ama hiç hissetmezseniz doktora gidin
Sarew HRKT o haftalarda bende de olmuştu hareketini hissediyordum fakat çok fazla değil di siz yine de bi hastaneye gidin icinizi rahatlatın her insan da aynı olacak diye bir durum yok bence
HRKT mlkkk Cevabınız için teşekkürler ama 27. Haftadayım normalde düzene binmeli aslında günde 2 saat de 10 defan fazla hareket ediyor aslında ama bi kaç gün önceye kadar çok daha hareketliydi o beni biraz korkuttu
HRKT Yasinimm kontrole gittin mi peki doktor ne dedi yani normalde daha hareketli olmalı bu haftalarda sonra bildiğim kadarıyla ama inşallah bir sıkıntı yoktur pazartesi gidicem hastaneye
HRKT Kızlar meğer bizim bebiş kordonu boynuna dolanmış daha önce böyle bir durum yaşayan ya da yakınında yaşayan oldumu