Betfer Hamilelik başından beri ne istiyorsunuz kızlar . Tabi önce sağlıklı olsun , sonra cinsiyette ne istediniz ? Benim ilk gebelik, eşim kız istiyor, ben erkek daha 10 haftadayız 😊
Babyiveannesi Betfer benimde ilk gebeliğim eşim erkek istediği için bende istiyorum nedense 😀😀😀 ama tabi öncelik sağlıklı olsunlarda kızda erkekte fark etmez illaki herkezin gönlünden birseyler geçiyordur
feyzaa34 Betfer 2. Gebeliğim kızım 21 aylık kızım için kız kardeş istiyorum dertleşebileceği kendini yanlız hissetmeyeceği ama erkek bebeğinde tadını merak ediyorum🥰🥰🥰🥰
Yavuzun1annesi2 Betfer benim ikinci gebeligim ilkim erkekti bunuda rabbim verirse saglıkla kızım olsun istiyorum 😂😂😃😃
Fatmakara97 Gulay__ bebeklerin ikisini bir mi gördünüz ultrasonda biri önce görünüp diğeri sonra görünür mü acaba
annesininmelegi41 Betfer sülalece kız istiyoruz hepimiz eşimin tarafı benim tarafım herkes kız istiyor 😂 ama beni gören herkes erkeğe hamilesin diyor
Ays0 annesininmelegi41 benim göbeğim top gibi o yüzden özellikle yaşı ileri olan herkes bu oğlan diyor ama kız 😂 ikna da olmuyorlar tutturmuşlar oğlan dik kız yayvan durur diye ama sağolsun kızım ekrana bacak arasını dayadı resmen vajina gördük acaba demiyoruz 😂😂
Kayraninannnesi Betfer hep ilk önce oğlum olsun istemişimdir sonraki çocuğun abisi olsun korusun kollasın sahip çıksın diye (kendi abimden yola çıkarak) abi çok başka çünkü ve Rabbim gönlüme göre verdi 🙏
Didem_678 Jewerly Benim de belkıde kesın degıl ama üçüncü Oglusum gelıyo 😄😄Bazen olmuyor Saglıklı olsunlar da😊
annesininmelegi41 Ays0 benim göbeğim hep olduğu için kendimi bildim bileli şuan göbeğim var ama şekli belli değil 😂 yüzünden anlıyorlar erkek diye 😂 halbuki lekelendim çirkinleştim yani
Selocan59 Her zaman kız istedik eşimde bende ama o ki insan ne isterse olmuyor bende eşimde hep dedik kız istiyoruz ama erkek olur dedik şimdi eşim kızım olursa bana aşık olacak babacı olacak bende ondan sonra erkek istedim erkek olsun diyordum bir yanımda kız diyor erkek olması inat aslında ama öğrendik ki kızımız olacak yani babasına aşık bir çocuğumuz 😍😍 sağlıkla gel minik serçem bunada şükür rabbim nasip etti çok şükür varlığına bide hayırlı sağlıklı olsun yeter biz daha ne isteyelim Rabbimden ❤️
vi_contes Betfer hamile degilim ama erkek istiyorum tabiki kız da olabilir farketmez ama erkeğe sanki daha bi kanım kaynıyor 🤗
Csm Betfer ilk gebelik, eşimle ben de kiz istiyorduk, kız oldu, cok şükür allah gönlümüze göre sağlıkla nasip etsin
Selocan59 Betfer aynen valla hep korkuyorduk ama bu isteğimiz gerçek oldu inşaALLAH süpriz sonla bitmez 🤣🤣
Oozgn Betfer biz iki kız kardeşiz evlenince hep ilk önce bir oğlum olsun hayali kurardım oğlum oldu sonrada içimden hep kız geçiyordu bir kızım olacak inşallah Allah’ım saglikli sıhhatli hayırlı evlat olsunlar