Gul4001 Minigimyolda tanımadığım hamile birinden dua almak çok güzel, mutlu oldum teşekkür ederim😍 Yarın kontrolüm var, aşılama için gün verecek bakalım ☺️
Yenianne241 Gulmom merhaba Fatma aydına mı gidiyorsunuz acaba memnun musunuz ve muayenesi ne kadar bilgi verir misiniz yarın ilk defa gideceğim de
Gulmom Yenianne241 Evet ona gidiyorum muayene 140 lira , col bilgli bir doktor ben o yüzden tercih ettim. Ayrıca sıcak kanlıda bebegimiz falan diye konusuyor ve hic biseyi unutmuyor ayda 1 gitmeme rağmen ben baya memnunum insallah Boyle devam eder
Mermerve Pelinbyrktrlr simdi nasil anlatsam 😂 yeri cok karisik ya bashekimligin o taraflarda biz sora sora bulduk sonra yeri ezberledik oyle gidiyoruz 😂😂 ne desem yanlis tarif etmis olurum canim iyice saskin tavuga cevirmeyim seni 🙈🙈
Pelinbyrktrlr Mermerve Başhekimliğin oradan buluruz artık 😅 Sabah kaç gibi orda olmak lazım çok beklememek için peki? malum günübirlik ığdırdan geleceğiz
Mermerve Pelinbyrktrlr sabah erkenden gidin aslinda pinar hanimda cok sira olmuyor ama veznede cok bekliyorsunuz fis kestirmek icin. Once fis kestirip sonra odasina gitceksiniz cok sira oluyor orda o yuzden erken gitmekte fayda var. Fis kestirdikten sonra sira cabuk geliyor muayenede