Melekannesi27 Merhaba 19 haftlk hamileyim bebegmde beyninde kist varms kotu olma ihtimali %1miş bu sekilde yasayan ve gecen var mı cok endişelendim.
cagla7980 Melekannesi27 benim bebeğimde de vardı kayboldu. Kistler 26. Haftalara doğru kayboluyor ve sıkıntı olmuyor içinizi ferah tutun🙏🙏
Mlhameliha Melekannesi27 üzülmeyin benim eltim inde vardı iki haftaya geçti oda çok korkmuştu üzülmüştü ama doktor kesin iki haftaya geçer dedi ve gerçekten geçti tammuzda doğum yapıcak renkli utrasyonada girdi sende gir bence ama aklına takma geçecek
Minigimyolda Melekannesi27 19. Haftada iki tane kist var denilmişti doktorum 24. Haftaya kadar geçecek dedi 20.haftada detaylı ultrasonda biri kaybolmuştu diğeri de 24. Haftada gittiğimde kaybolmuştu başka bulgu olmayınca geçermiş zaten
Melekannesi27 cagla7980 cagla7980 ayrıntılı ultrsyna fln girdiniz mi doktor söyldgı anda üzüldüm agldm
cagla7980 Melekannesi27 evet perinatologa ve radyologa gittim bebek büyüdükçe geçeceğini söyledi ve geçti de hiç ağlamayın strese girmeyin.. eski postlara da bakın bir sürü anne ve bebek yaşamış aynı durumu hepsinin geçmiş🙏🙏
Melekannesi27 Minigimyolda insallh bende renkli ultrsyn için randevu Alicam inşallah gecer %1 dedi Ama endişelendim cok