kahve-cekirdegim Bebek hareketleri kilo alımları alışverişler nasıl gidiyor biz pazartesi odasını aldık Rabbim hayırlısıyla sağlıkla kullanmayı nasip etsin 😊 3gün hareketini hissetmemiştim çok korktum ama düzeldi oğluşum hareketlendi var mı benzer neler yaşıyoruz 🌸
Burcu_NFUE kahve-cekirdegim 23. Haftamdayım gün içinde ara ara hareketlerini hissediyorum çok net hissettiğimde oldu hissedincede ağlıyorum 🥲🥲 çok mucize bişey
Mhtpkrty kahve-cekirdegim bende 25+4 üm aynısını birebir yaşadım üç gündür hissetmiyordum bugün çok şükür hissettim sürekli endişeleniyorum hissetmeyince herkes bana daha erken dese de internetten bakınca kafam karışıyor😔hemen geçse zaman 💆🏻♀️
Morvy kahve-cekirdegim biz bugün tam 25 haftalık olduk kızımla kıyafet alışverişi tamamen bitti bir kaç ıvır zıvırda aldık battaniye küvet vs vs bu tarz şeyler. Odasınıda hazıranda alacağız inşallah şuana kadar sorunsuz bir hamileliğim oldu umarım böyle bitiririz☺️🌸
gizemi kahve-cekirdegim merhabalar ben de 25+4teyim bebek hareketlerimizde çok iyi gidiyor maşallah aynı hafta civarında olan arkadaşlara bir sorum olacaktı. İdrar kaçırma olayını yaşayan var mı? Doktor kontrolüm bir kaç güne fakat aklımı kurcalıyor
kahve-cekirdegim Nazo4033 ben 16.cı haftamda 2 3 gün arayla pıt pıt çok küçük kalp damar atması gibi hissetmeye başlamıştım yakında sizinde başlar 😊
kahve-cekirdegim Burcu_NFUE ben 20.ci haftalarda her gün ve sık sık hissediyordum iş yaparken yemek yerken uzanınca maşallahı vardı oğluşun geçen hafta 3 gün hiç hissetmedim çok korktum sonra düzeldi çok şükür şimdi de eskisi kadar hareketli değil ama hissediyorum günlük çok güzel birşey gerçekten ben burdayım demesi o kadar rahatlatıyor ki 💕
Burcu_NFUE kahve-cekirdegim 4 tane tulum aldım daha 😂😂dün bebek arabası ve yatak baktık bebek arabasında karar verdim ama yatakta ikisi arasında kaldım ☺️ kızlar sizce prava markası pusetide var bebek arabası 1.600₺ fiyat nasıl 🤩
kahve-cekirdegim Mhtpkrty evet ilk gün bile o kadar korktum ki hemen hastaneye gitmek istedim çünkü baya hareketliydi sonra okuduklarım ve arkadaşım rahatlattı aynı şeyi yaşadım hiç korkma eğer devam ederse git diye 3günün sonunda hareketlendi çok şükür ama insan neler düşünüyor ya gerçekten
kahve-cekirdegim Burcu_NFUE bebek arabası konusunda ben hala çok kararsızım 😊 odasını aldık beşik almadım kıyafet ve çoğu şeyi de var bakalım dolap gelince daha net çıkar eksikleri 😊
kahve-cekirdegim Morvy maşallah 25+2yiz bizde bizimde çoğu kıyafet biberon küvet tarzı şeylerimiz hazır odamız da 1 1.5 aya gelir dediler😊 sağlıkla kucağımıza alırız inşallah bel ağrım çok oluyor şuanlık bide arada parmak uyuşması normal mi bilmiyorum kontrolde sorucam bakalım
Oykum_pinar38 gizemi 24+4 olduk kızımla idrar kaçırma problemi var bende de idrarım geldiği an yaptım yaptım 3+5 dakika erteleyecek olsam anında kaçırıyorum günlük ped kullanıyorum sürekli
kahve-cekirdegim gizemi bizde 25+2yiz çok sıkışırsam birazcık kaçabiliyor 😂 sizinde öyle mi yoksa normalken mi
Mhtpkrty kahve-cekirdegim hayırlısıyla kucağımıza alalım da rahatlayalım inşallah anne olmanın heyecanı çok ağır basıyor hissetmeyince hemen endişeye kapılıyoruz 🥺
gizemi Oykum_pinar38 benimki idrar kaçırma değilmiş akıntılarım zaten artmıştı fakat gelen akıntıymış doktor da fitil verdi 😊
gizemi kahve-cekirdegim normalken de oluyor maalesef o yüzden sorma gereği duydum yarın doktora muayene olacağım
kahve-cekirdegim Mhtpkrty sürekli bi telaş endişe kese var mı kalbi atıyor mu ikili test detaylı ultrason hareket edecek mi etti neden azaldı çok garip annelik hakkı ödenmez diye boşuna demiyorlar gerçekten 🥺
Mhtpkrty kahve-cekirdegim evet kesinlikle Anne olunca anlarsın derler ya daha karnımızdayken başladı annelik😇Allah isteyen herkese nasip etsin🙏