MMmommy _hamisanne honeyland yedim de noldu mahvoldum 😀 Keşke yapmasaydım 😀 Midem yanıyor tuvaletten çıkamıyorum 😀 Bir daha böyle acı yemek mi aslaaaaa
_hamisanne MMmommy ben yiyemiyorum korkudan herşeyi çıkardığım dönemdeyim bu günler geçsin herşey yicem 😁
honeyland MMmommy ya bende eşime aldırdım ince bulgur ve şuan yiyorum kısır 😂 biraz ekşisi fazla olmuş umarım midemde sorun yaratmaz yemesem rahat edemeyecektim ama pişman değilim 😂😂
_hamisanne MMmommy 7 haftaligim daha doktora gitmedim 4 haftalikti yani gittiğimde ilaç vs yazmadı pazartesi gidicem inşallah verir ilaç 😞
MMmommy honeyland bişey olmazzz ben bol isot zehir zıkkım pul biberi koydum 😀 biber salçam da acıydı 😀 Sen yüne de ölçüsünde ye
MMmommy _hamisanne ölçüsünde ye bişey olmaz isot pul biber koyma 😀 ben yandım siz yanmayın 🔥 honeyland
honeyland _hamisanne hahahah😄 şuanda bir sorun yok balım midem de erik yedim üstüne birde bakalım bir sorun olacak mı 😄😄😄
honeyland MMmommy e yani sen naptın 🥲 bir kere acı sos yemiştim bende maf oldum acı beni kötü yaptı sende dikkat et artık acı yeme 😄😄
MMmommy honeyland acı olmadan hiçbişey yiyemiyorum sanki saman gibi geliyor 😀 hemoroidim de var yani 😀