YuvarlanamayanPandaa esila1987 iyiyiz yani sadece hareketleri tam net hissetmiyorum oda bebek arkasını dönük duruyormuş çol şükür iyiyiz ama seninki nasıl gidiyor canım ilkmi ?
esila1987 YuvarlanamayanPandaa benim ilk bebeğim. Ben de daha hiç hissetmiyorum. Dr henüz erken demisti. Bu hafta kontrol var. Bakalim ne diyecek. Hangi hastaneye gidiyorsunuz
YuvarlanamayanPandaa esila1987 evet ilk bebeklerde normal ama ikincilerde genelde erken hissedilir hüma hastanesine gidiyorum canım
YuvarlanamayanPandaa Funda2735 yok anam nerde miskin kızım arada sertleşiyor ama hareket yok hep arkası dönük duruyormuş zaten sıpa artık piskolojim bozuldu 20 olacaz daha yok😂
esila1987 YuvarlanamayanPandaa kiz mi Allah bagislasin. Bizimde erkek. Huma hastanesi sanirim İstanbul degil
YuvarlanamayanPandaa esila1987 Rabbim hayırlı evlat eylesin yok İstanbul değil canım kayserideyim ben
BlueButterfly YuvarlanamayanPandaa 18+1 iz olurmu 19 değiliz ama 🤭 bizimki kımıl kımıl belli zamanlarda içimde bisey karıncalanıyor samki😊🤭☺
YuvarlanamayanPandaa BlueButterfly bekliyorum bakalım benimki ne zaman hareketlenşr bu gidişle direk doğuma tekmeyle gelecek diyorum😂
BlueButterfly YuvarlanamayanPandaa hahah sağlıklı olsunda demekki sakin olcak bizimki niye böyle hareketli bilemedim korkutmaya başladı dogunca umarım bizi yormaz😁🤭
YuvarlanamayanPandaa BlueButterfly benım oğlan 16 da başladı dahada durmadı hala durmuyo 4 yaşında 😂😂😂