YuvarlanamayanPandaa Kızlar nasıl gidiyor hamilelik sezeryan olacagım için tam hamileliğin yarısındayım 😂 nasıl gidiyor bebişler nasıl harektler varmı ❤️❤️ Ben dr gittim ama hiçbirşey öğrenemedim bi 10 gün sonra tekrar gidecegim inşallah ♥️♥️
HilalYlmz YuvarlanamayanPandaa 19+3üz bizde çok şükür bi sıkıntımız yok 🥰 detaylı ultrasonu bekliyoruz heyecanla🤩 bu hafta daha çok hissetmeye başladım dün gece sağlam bi tekmesini yedim ilk defa🤗 sağlıkla kucağımıza alalım inşallah 🙏🏻
EceZ YuvarlanamayanPandaa ben ben bennnn ☺️ Ben de sezeryan olacağım . Hareket hissediyor mısunuz ? Ben arada pıt pıt bişeyler hissediyordum ama 2 gündür yok aşırı pniğim.
Acemianne3409 @YuvarlanamayanPandaa Bende 18 haftalık oldumm merak ettim neden sezeryan olucak bı sıkıntı mı var acaba
YuvarlanamayanPandaa Acemianne3409 ikinci gebeliğim canım ilkim sezeryandı çatı darlığından dolayı 😍😍😘
Zeyyyn YuvarlanamayanPandaa bizimkide kız doktor kontrolde vurarak uyandırıyor doguncada inşallah yormazlar bizi 🤲😁
EceZ YuvarlanamayanPandaa ya benim moralim bozuldu cumartesi rand var nası geçicek 1 gün bilmiyorum 😔😔😔
YuvarlanamayanPandaa EceZ niye moralin bozuldu kuzum benımde pazartesi vardi ama knedi drm rapor almış acıl olarak başka dr baktı ne kilosu ne boyu ne resmi hiç birşey vermedi demedi tekrar gidecegim bende
EceZ YuvarlanamayanPandaa ay bana öylr olsa kenarda oturur ağlardım heralde 🥲 herşeyi ayrıntısıyla öğrenmek isterim ben ya 😔
YuvarlanamayanPandaa EceZ bende oturdum agladım zaten birde eşimde yanımda yok iyice kolum kanadım kırıldı gibi oldum 🥺
Merve-1109 YuvarlanamayanPandaa 20+0 ım 19+3 te hissetmeye başladım şuan dışardan gözüküyor hareketler panik yok hissetmek aşırı güzel❤️
YuvarlanamayanPandaa Merve-1109 evet benim ilk oğlum aşırı hareketli bir bebekti asla durmazdi buda etmeyınca garipsiyorum ama 😂😂 demekki agır başlı bir kız olacak diyorum gülüyorum😂😂
MeloMelo YuvarlanamayanPandaa bende 19.haftaya bugün girdim hareketlerini hissediyorum akşamları oturduğumda🤭 tabi daha çok düzensiz şuan için, eşimde dışardan hissetmeye başladı çok güzel bir duygu☺️ Birde anormal derece karnım çıktı bi anda sizinde öyle mi yoksa benim mi çok erken çıkmış🤔
YuvarlanamayanPandaa MeloMelo hareket konusunda negatifim ama karınım 5 aylık 6 aylık gibi 😂😂 benımde fazka büyüyor iç karnım çok dar oğlundada böyle olmuştu