ebrr1048 Kızlar 23+3 haftalığım bebeğim biraz önce aniden sağ tarafa toplandı uzanırken 5-10 dkdır orda karnım yamuk duruyo resmen bi an çok panik oldum bişey olmaz dmi
Smanrsmsk61 ebrr1048 benimki hep solda muayeneye gittiğimizde doktor bile gülüyo bir sürü alan var babanın çayırı gibi yayılsana diye bi sorun olmaz gün içinde düzelir zaten soluna yat biraz 🙂
Mrv_123 ebrr1048 merhaba benimde sürekli oluyordu hala oluyor endişelenmeyin kullandığınız bi krem falan varsa yavaşça ovalayın rahatlıyor 🙏
Kuzumm55 ebrr1048 bende 17+5 im bendede çok sağa toplanıyor bebiş bazen bende korkuyorum ama arada pıt pıt yapınca rahatlıyorum ki bazen taş oturur gibi oluyor
Minik-anne-12 ebrr1048 bişi olmaz canım merak etme benimki de sürekli sol tarafda ordan hiç ayrılmıyo benimde karnım yamuk duruyo 😂 nerde rahatsa oraya geçiyo
1hmsranne Bende de aynısı oluyo o toplandığı yer kafası diğer tarafta ayakları 😂😁 normal yani endişelenmeyin 🥰
ebrr1048 1hmsranne kafası sağdaydı zaten geçen gün ulturasonda ama bu defa galiba bütün vücuduyla sağa gitti 😂
Rabismomm4 ebrr1048 benim oğluşum soldaydi bir aydır sağa yerleşti oydu resmen sırtımı kaburgami 😅 30 haftalığız bir sıkıntı yok şükür korkma