AyseEmre Kızlar diğer ayın sonuna ayrıntılı ultrasona gun verdiler biraz girip girmemekte tedirginim sizce girmeli miyim ikili uclu testlerin sonucları temiz cıktı sukur bu teste aranızda girmeyen varmı?
gonulcelen AyseEmre bana doktorum sen bilirsin dedi ben sırt bir daha göreyim diye girmeyi planlıyorum yani neden dolayı tedirginsin 3-4 lü test yaptırmadım. Bnm doktorum her gittiğimizde renkli ulrtason bakmasına ragmenn aldım ben randevu
Zozi AyseEmre cnm benım de temiz ama yine de giricem.herseyıne cok ayrıntılı bakılıyor niye böyle bir imkan varken baktırmayasın ki
Ozgun AyseEmre Allah korusun eğer bebeğin organ gelişiminde bir problem varsa erken müdahele ediliyor serviks uzunluğu falan ölçülüp erken doğum riski olup olmadığı görülüyor girmeniz faydanıza olacaktır
AyseEmre gonulcelen ya girecegim hastane devlet hastanesi ve pek iyi bir yer değil arastırma hastanesi ama cok saçma sapan bilgilendirmeleri var olmayacak seyler soyluyum canımı sıkmalarını istemiyorum
gonulcelen Perinatolog bakıyor ztn yanlış yönlendirme neden yapsın özelden gitme şansın yok mu peki ? @AyseEmre