Mlhameliha Arkadaşlar progestoran hap ve iğne kullananlar da göğüs hassasiyeti az oluyormuş doğru mu kullanan bilgisi olan var mı ben kullanıyorum benim göğüslerimde az şişme var hamileler gibi değil 8 haftalık oldum
Zeyyyn Mlhameliha bende kullandım o bünyeden bünyeye değişiyor bence hamile kaldığım günden beri hassas göğüslerim 19 haftaya geldim hala öyle
Mavi_- Mlhameliha ben henüz hamile değilim aşılama yaptırdığım için bu ay kullanıyorım normalde adet olmazdan 10 gün önce göğsüm dolgunlaşır ve çok acırdı şu an ne bi acı ne dolgunluk var progestandan mı oluyomuş demek ki
1yildirim-bebek Mlhameliha bende basindan beri kullniyorum igneyi daha yeni birktim ama hapi miyomdan dolayi hala kullnumiyorum ama benmde öyle bariz bi ağrım olmadı hiç belirtilerimde olmadi sadece şu 3 5 gündür haiff ağrımaya başldı belirti aramayın doktr daha belanimi istiyosun ağlayark geliyor yanima dedi😀😀
Denizyildizii Mlhameliha cnm bende kullandım progesteron hem iğne hem hap hemde filil. Ama hassasiyet var şuan 12. Haftada başladı
Mlhameliha Mavi_- evet canım azaltıyor göğüste ki belirtileri bende bilmiyordum korktum acaba gelişmiyor mu bebek diye burda kullanan bilen arkadaşlar vardır yazarlar bilgileniriz dhaa çok
Mlhameliha Denizyildizii bende hepsini kullanıyorum canım ben sadece hafif bir şişme var oda sabahları oluyor sadece gün içirisinde yine küçülüyor doktoruma sormayı unuttum acaba gelişimi durdu diye düşündüm internetten araştırdım progestorandan oluyormuş iğne hap ve fitil çok olunca sanırım göğüste şişme hassasiyeti durduruyor
1yildirim-bebek Mlhameliha iki aylikken biraktim canm lekelenmem vardi ogrendigimde bide benm kese assadaydi ve miyom var o zyudn vermisti
Serenibo33 Mlhameliha 11. Haftadayım 5 haftalıkkenden beri kullanıyorum gögüslerım ılk gun ki gibi agrıyor. Asırı hassas dokunamıyorm. Kısıden kisiye degısıyor yan etkilerinin de degıstıgı gıbı.
Gokcee123 Bende kullandım progestan. 18 haftalığız. İlk haftalardan beri göğüslerim çok hassas acıyor. Hala da öyle
BegumIscanTunc Mlhameliha 30+2 haftayim ve hala progestan 200ml ve 100 ml kullanıyorum ilk 3 ayda pruloton iğne kullandım hep derlerdi gebelikte göğüs ölçün büyücek vs vs diye ama ben hala aynı göğüs ölçüsündeyim ilk zamanlar aşırı hassasiyet vardı ama şuanda yok öyle aman aman hassasiyet
Cikoo Mlhameliha bende 13 haftama kadar kullandım ama göğüs hassasiyetim asla geçmedi hala hassas ve sızlıyo. Galiba kişiden kişiye değişiyo. Bende halsizlik uyku ve çok bulantı yapmıştı bırakınca onlarda gitti şükür