yeliz007 Aysnn3705 azönce acile gittik orada bir daha baktırdık bana kese büyük bebek 6 haftada kalmış ama gelişmeyecek anlamına gelmiyor dedi ama biliyor musunuz kalp atışı çok az duyuluyor 1 hafta sonra yine gelin dediler
Aysnn3705 yeliz007 umudunu kesme bnm bebeğim 3-4 gün geç düşmüş mesela rahmime adet günüme göre 3-4 gün küçük görünüo
Mom433 yeliz007 burda sonradan duyanları ben çok okudum 2 senedir burayı kullanıyorum çok şey burdan öğrendim testleri filmleri ne yaptirmam gerek her şeyi ben kendi yasadigim şeye bile artk uzelemiyeoum cnki ölü doğum yapanların hikayesini okudukça benimki ne kk diyorum öylesi daha zor Allah korusun yasatmasin kimseye inşallah sende sonradan duyanlardan olursun mucizeler var hepimizin imtihanı cok farklı en azından hamile kalıyoruz gebe kalamasak bu sefer de nie olmuyor die kafa yi yerdik herhlde 🙄
Bambinomo B hcg değerinizi biliyor musunuz kese görünmesi için bu değer önemli , bir de gebeliğin ilk haftalarında b hcg düzenli olarak artar günden güne embriyo sağlıklı ise o yolla da anlaşılabilir yaşayıp yaşamadığı
yeliz007 Bambinomo ilk betam 2200 dü zamanla doktor gayet iyi gidiyoruz demişti ta ki bu haftaya kadar
Selinbati yeliz007 bak işte geç döllenmeden kaynakli bir durum olabilir sen bol bol dua et içini ferah tut ve 9. Haftaya kadar bekle bu süreçte bol bol dinlen kendini yorma canım ve düzenli beslenn 😊
yeliz007 Selinbati acaba gelişme ihtimali olabilir mi çok umutlandım kalp atışını duydum ama az atıyor