MMmommy eeebruuu ben de bugün yiyemedim. 2 yumurtadan krep yaptım ben de içine bol beyaz peynir koyup yedim. Badem ceviz yedim açık çay içtim.
eeebruuu MMmommy canım ben bugün hiç yiyemedim ya yiyemeyince insanın morali de bozuluyor . Sadece meyve suyu içebildim . Bundan sonra haşlamayacağım kırıp öyle yemeyi deneyeceğim
Durubatu 2 yumurta yiyorum genelde haşlanmış arada omlet şimdilik tiksinmedim bende süt içemiyorum malesef ilk hamileliğimde tiksinmistim hala içemiyorum onun yerine kefir iciyorum
Taze_gebe Sekerk diyetisyenin listesine göre dönüşümlü yiyorum haşlama-omlet-menemen-biberli omlet- lorlu omlet öyle 😂 nadir olarak da eşimle haftasonu çok az sucuklu yumurta (doktoruma sormuştum abartmadan yiyebilirsin demişti siz sormadan tüketmeyin vebale gitmek istemem☺️)
Taze_gebe eeebruuu valla biraz oburluk da var bende onun da etkisi bazen bıkıyorum yumurtadan ama onsuz da hemen acıkıcam diye korkuyorum her gün yemişimdir hayır bari organik olsa yediklerimiz gerçekten😂
Taze_gebe eeebruuu makinanız varsa kendiniz muzlu çilekli vs yapabilirsiniz şeker diyetim olmasa her akşam içerim arada kaçamak yapıyorum🙊 🍓🍌🥛🤤
aselnannesi Sekerk benim hamileligimin basindan beri haşlanmış yumurta migdemi bulandırdı o yüzden ben kızartip yiyorum
Ozlem1995 Sekerk ben hamile olduğumu ogrendigimden beri yiyemiyorum kusuyorum yemeye calistigimda 5 aydır ağzıma yumurta değmedi doktoruma danıştım yemesende olur dedi
Krtalzyn Sekerk bazen haşlama bazen kırarak canım çekiyo peynirli flan çeşitlendirmeye çalışıyorum ama kırarak da yapsam haşlamada yapsam pişme sürelerini uzun tutuyorum ne olur ne olmaz az pişen yumurtada baktreri olablir
Yasoo96 Omlet yapin cesit cesit. Azicik tam bugday unu veya yulaf katin. Istediginiz sebzeyi koyun baharatlarla falan borek gibi oluyo valla 😍 her sabah yiyorum hic bikmam. Haslama bi zamandan sonra gitmiyo artik🤢