Deserya22 Arkadaşlar ben normalde de hiç yeşillik yemem ama şimdi faydası olur diye düşünüyorum roka dere otu brokoli falan ama hamilelikte zararlı diye okudum acaba yiyenler var mı yeşillik olarak ne önerirsiniz
cemreninannesi67 Deserya22 valla hepsinden yedim abartmadan hiç bir zararınıda göremedim maydanozu aşırı tüketmeyin diyorlar o kadar
Elita Deserya22 maydanoz ve dereotunu yemiyor. Haricini yiyorum tabi ki abartmamak şartı ile. En çok severek tükettiği semizotu yoğurt ve ceviz le az da zeytinyağı tam bir yaz atıştırmalığı 😁 ( He bir de bakla var. Bilmeden yemiştim az, sonra araştırınca çok uygun değilmiş yemek dip not olsun)
eeebruuu Deserya22 bana da nane ve maydanoz yeme dediler düşüklüğe neden olur diye ben de kahvaltılar da yemekte sadece roka ve marul yiyorum
idiloska Deserya22 yok faydalı aslında, semizotu, salata, göbek, kıvırcık, taze fasülye, brokoli, roka bunlar faydalı baya.
MDT Deserya22 iyice yıkanması lazım. Ve her şeyin olduğu gibi onların da aşırısı zararlı tabi. Abartmamaya dikkat edin 😌
Leylaalin Deserya22 bir oturup da bir demet yemiyorsun hepsin az az yersin bi şey olma doktorum öyle söyledi ben maydonozu sormuştum oda böyle demişti