Merveee34 Mucize_ sefamervede boydan astarlar var canım ben ondan almıştım geçen sene . Hem çok rahat hem de terletmiyor ona da bakmanı tavsiye ederim :)
vi_contes Mucize_ ben genelde ordan aliyorum memnunum ama kumasina bakman lazim kumaş bilgisi yazıyordur bana söylersen bilgi verebilirm
Mucize_ vi_contes kare büzgülü elbise 5340A siyah buna bi bakarmısınız sefa mervede birde bu elbise göğüs altından lastiklidir dimi . Ben bunun kollarını kestirmeyi düşünüyorum birde. Komşum terzi o yapcak alırsam
Seda0651 Mucize_ dediğim gibi 10 dan fazla elbise aldım sadece birisi hafif belli etti iç gösterme bile denilmez
Mucize_ Merveee34 elbise çok güzel. Göbek te lastik filan yok dimi bunuda alabiirm ben aslında beğendim bunu. beim baktığımda kare büzgülü 5340a olan model bakın siteden
Gulsen4224 Merveee34 ay bayıldım çok naif güzelmiş gerçekten rahat kumaşı da sanki güle güle giyersin inşallah😍 zevki karısın haa ☺️🙈😅bende elbise almak istiyorum ama bulamamıştım olmazsa Sefa Merve’ye bi göz atıyım
Premsescik Mucize_ bn her aldığımda bedenimi aldığım halde çuval gibi geliyor hiç istediğim gibi gelmedi
Merveee34 Mucize_ lastikli kısmı göbek üzerinde kalıyor canım. Bir sürü model var valla insan karar veremiyor 😍 bikaç tane daha alacağım
Mucize_ vi_contes o zaman sıkıntı, çünkü doğu ya gidicez , eşimin ailesi ile konuştuk yanıyor buralar dediler . Ben başka bakayım o zaman
vi_contes Mucize_ tavsiyem terletmeyen bir kumaş istiyorsan viskon ya da %100 pamuk bak bir de mevsimi yaziyo orda da yazlik yazmali 4 mevsim yazanlar genelde terletiyor polyerster yazarsa zaten asla alma aşırı terletiyor
Merveee34 Gulsen4224 bende çok beğendim canım hatta bikaö model daha favorilere ekledim onları da sipariş edeceğim :) kesinlikle bakmanı öneririm hem fiyatlar uygun hemde güzel kumaşları 😍😍🌹