Alaz34 Kızlar bugün 17+1 deyiz, biraz önce sağlık ocağında tetanoz aşımı yaptırdım,hemşire kalbini dinlemek istedi ama duyamadı. 17 de Fetal Dopplerde duyan var mı ? Sonrasında bana erken,ben şansımı denemek istedim falan dedi. 🙄 Aklıma şüphe düşürdü🤨
nimesay94 Alaz34 bende 17 haftada yaptırdım tetonoz canım benimkini duymuştu ama sağlık ocağının aletine gore fark eder bence eskiyse eğer duymamıştır
Alaz34 nimesay94 bir tedirginliğini hissettim sonrasında ya işte ben şansımı deneyeyim falan deyince şüphe etmedim değil, takibinde ki doktora mı gitsem acaba ?
AsenaEmre Alaz34 21 haftalıkken çok zor duyulmustu alet çok zayıf telaş yapılacak birşey yok . Kuzenimi de duymayip hastaneye göndermişlerdi telaş yaptı stres oldu hastanede birşey çıkmadı
Alaz34 Kalkıp doktoruma gitmeme gerek yok değil mi, kötü hiç hissetmedim, aksine bebeğimi küçük bir yumruk gibi karnıma dokununca hissediyorum ben . 🙄
Akkoyu Aman 21 . Haftamda tetonuzu vurdurmak iÇin gittim bulamadı duyamadı duyamayınca bastırdı da bastırdı canım yanıyo artık dedim duymam lazım ama dedi duyamıyorsun işte bırak canımı yakıyon dedim sonunda duydu da bıraktı
Akkoyu 19 haftalıkkende ishal olup gittim gene ebe hem ishalsin hem bebeğin hareketini hissetmiyorsun birde agrın var bebege bişey olmuş olabilir hemen doktora git dedi ağlayarak hastaneye gittim kontrolden yeni gelmeme rağmen . Doktorda ilk hamilelik geç hissedebilirsin dedi dediği gibi 21 haftada hissetmeye başladım agrımda şiddetli olmadığı zaman normalmiş yani ebeler pişmanlıktır 😂
Alaz34 Akkoyu hep bir uzman doktor havasındalar strese sokuyorlar insanı yok mutlaka renkli dopplerini istiyorum yaptırınca getir bana falan 😒😒
Akkoyu Alaz34 piskolojimi bozdular kız enfeksiyonum yokken enfeksiyonun var diye ilaç içirip serum taktılar doktorum sende enfeksiyon yokki dediğinde ama bana serum taktılar dedim o değerlerde enfeksiyon yok dedi ben gene şok 😂
[silindi] Alaz34 ben 20de gittim bi saat bebek aradi karnimda sesi duyamadi saf kiz kasikta ses arıyor o haftada. bebek ta yukarda. Bosu bosuna gerdi beni de sonra da hizli geliyo bilmemne suyun fazla olabilir seker cikabilir hayır sen o sesi duyanadgn aletle bunlari ne anladib ne bildin geriyorsn beni
Alaz34 Önceki bebeğimizi 15 haftalıkken kaybedince , bu defa da Eşimin aşırı stres yapmasıyla apar topar gittik çıktım şimdi doktordan herşeyi normal dedi, ahh şu sağlık ocağı hemşire ve ebeleri 🙄🙄🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️