Aysee333 Kızlar son adet tarihine göre 4+4 üz 5+3 te kontrolüm var kese görünümü karından ultrasonla mı bakarlar vajinadan mı
Babybabyy Aysee333 5. Hafta da gözükür diye düşünüyorum 5+5te gözüktü kesem ama bazen 6. Haftayı da bulabiliyormuş 7.hafta da kalp atışı duymuştum 🥰
Babybabyy Aysee333 karından bakıyorlar ama eger göremezse vajinal ultrasonda yapabilir endiselenmeyin bi zararı da yok vajinal muayenenin
Aysee333 Babybabyy darısı başıma inşallah benim bide tüp bebekle 2 tane transfer oldu ikiz mi tek mi onu da çok merak ediyorum 🤗
zeyesra 6+3 de vajinal ile her şey gözüktü.. Bence sizde biraz bekleyip geç gidin, kese vardır, bebek oluşmadıysa moraliniz bozulur.. En garantisi 7.haftaya doğru gitmek🥰
sumeyraballl Aysee333 her kadın da bir olmuyor vajinal ultrasonla bakılmasını istemiyorsanız 1 hafta daha bekleyin
Happy-41 Aysee333 doktora göre değişiyor sanırım bu durum bazıları üstten bakıyor bazıları alttan ilk haftalar küçük olduğu ve görülmediği durumda alttan bakmak istiyorlar bir zararı yokmuş bebek dış gebelik vs mi diye netleştirelim için alttan bakiyorlarmis