Burcinatass Arkadaşlar gebelikte döneminde malum kimyasal olan şeyleri doktorlar vücudumuza sürmeyi önermiyor sizler rollon olarak hangi markayı tercih ediyorsunuz?
Hamisimhamiss Burcinatass isana med rol-on kullanıyorum alkol ve alimünyum içermiyor ve kokusuz doğumdan sonrada bunu kullanacağım
archerwoman Burcinatass ben marketlerden almıyorum marketlerde bu tip ürünler biraz pahalı oluyor trendyol hepsiburadadan bakabilirsiniz 🌸
Sblatc zahidinannesi memnun musunuz bende siveno almayı düşünüyorum. Şampuanı falan da var diğer ürünleri kullandınız mı
Esbebeginannesi Burcinatass genelde avm lerde bulunuyor onun dukkanlari. Ama internet sitesinden de siparis verebilirsiniz
Burcinatass honeyland ilk 3 ay özellikle koku makyaj boya yüz maskesi bunları kullanmamı istemedi doktorum vücut zararlı maddeleri emdiği için zararlı buluyorlar
Wishuponastar Burcinatass alüminyum ve alkol içermemesine dikkat ediyordum zaten güncel hayatımda da. Yves rocher güzel. Sebamed de severdim bi ara ama en son aldığım sebamedden şuanda hatırlayamadığım bi nedenden soğumuştum. Yves rocher da alüminyum ve alkolsüz bir roll on Var. Bakabilirsiniz.
Sblatc Burcinatass bende siveno diye bi marka keşfettim ondan almayı düşünüyorum. Trendyolda var doğal içerikli ve fiyatı çok iyi
Blablabla Burcinatass market markalarından emotions, axe, da gibi markalarda alüminyum yok. Ben alüminyuma dikkat ediyorum 8×4ün de çoğu serisinde yok ama kontrol etmek lazım.
Pelinbyrktrlr Burcinatass Roll on kullanmıyorum. Hindistan cevizi yağı ile karbonatı karıştırıp macun haline getiriyorum. Koltukaltı bölgeme sürüyorum her gün. Sıfır koku sıfır kimyasal 🙂
Sblatc Pelinbyrktrlr hindistan cevizi yağı saça faydalı olduğu için koltuk altındaki kılları da güçlendiriyor mu acaba
-Papatya33 Ben hamilelikten önce hangisini kullanıyorsam yine onu kullanıyorum. Ayrı bişe mi kullanmam lazım. Doktorum bana hiç o tarz seyler söylemedi.